0
Λίγη ώρα μετά το τέλος του Λαμία-ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία «επιτίθεται» στον διαιτητή, τους «αλήτες που τους κάνω την τιμή να πηγαίνω στα γήπεδα», τον πάγκο της Λαμίας, ενώ... απειλεί με μήνυση την αστυνομία.

Η ΑΕΛ ηττήθηκε από την Λαμία και συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση με ξεκάθαρη πορεία προς την Superleague 2 και οι άνθρωποι των «βυσσινί» είχαν παράπονα από τον διαιτητή για το χρόνο των καθυστερήσεων. 

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας φρόντισε να καταστήσει ακόμα πιο σαφή αυτή τη δυσαρέσκεια, με μια σκληρή ανακοίνωση. 

Αναλυτικά τα όσα γράφονται σε αυτήν: 

Αυτόν τον αλήτη τον χοντρό από τον πάγκο της Λαμίας που κάνει χειρονομίες και βρίζει οικογένειες, μισό μέτρο από τον Ζαχαριάδη και του λέει πόσα λεπτά να κρατήσει καθυστέρηση και γιατί δεν το έληξε ο διαιτητής πριν το κόρνερ και ο Ζαχαριάδης του δικαιολογείται λες και είναι υπάλληλος του, εάν η αστυνομία δεν τον συλλάβει όπως έχω ζητήσει, θα μηνύσω τους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος.

Αυτή η αλητεία, με τον κάθε αλήτη, που τους κάνω την τιμή να πηγαίνω στα γήπεδα τους πρέπει να τελειώνει.

Στο Ηράκλειο 50 αλήτες στα επίσημα έβριζαν χυδαία, στο Αγρίνιο τα ίδια και εδώ δίπλα στον Ζαχαριάδη βρίζουν και αυτός δεν φωνάζει τον διαιτητή για να τον αποβάλλει.

Στιο Ηράκλειο με λιγότερους τραυματισμούς και διακοπές παίξαμε 10 λεπτά καθυστερήσεις γιατί έχανε ο ΟΦΗ.

Εδώ στην Λαμία αντί 7 λεπτά καθυστέρηση χρονομετρημένα διακοπές του αγώνα, επειδή κέρδιζε η Λαμία 1 λεπτό καθυστέρηση.

Αλλά τι να περιμένεις όταν σε 27 παιχνίδια της Λαμίας και του Παναιτωλικού παίζουν μόνο 2 διαιτητές ο Παπαδόπουλος και ο Ζαχαριάδης.

Ο χοντρός ο Γιαννάκης, εάν η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν μας λυτρώσει από αυτόν, θα κάνει τον Κλάτεμπεργκ κλόουν.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top