0
Είναι μια από τις περιπτώσεις που πλήγωσαν ανεπανόρθωτα το γόητρο της ελληνικής αστυνομίας. 

Ο Χρήστος Παππάς, το Νο2  της Χρυσής Αυγής, κατάφερε να ξεφύγει κάτω απ’ τη μύτη των αστυνομικών, εκθέτοντας αρχές και δικαιοσύνη. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όμως, μετά από μήνες ερευνών η αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα από την σύλληψή του. Έμπειροι αξιωματικοί μιλάνε για δεμένη υπόθεση χωρίς να αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες, πέραν του ότι μιλάμε πλέον για υπόθεση ημερών, αν όχι ωρών. 

Οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών έκαναν λόγο για έρευνα που είχε επικεντρωθεί σε κάποια μοναστήρια στη Σερβία, τα οποία έχουν στενές σχέσεις με Έλληνες μοναχούς παλαιοημερολογίτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Χρήστος Παππάς, πέρασε τα σύνορα προς τα Σκόπια με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και μάλιστα ντυμένος καλόγερος. Γι’ αυτό και τους τελευταίους μήνες, είχε αφήσει μούσι. 

Τις τελευταίες ώρες όμως ακούγεται έντονα το σενάριο ότι τελικά δεν είχε βγει στο εξωτερικό, αλλά παρέμενε όλο αυτό το διάστημα στην Ελλάδα προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την αστυνομία. 

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει αισιοδοξία στην ελληνική αστυνομία ότι βρέθηκε η άκρη του νήματος και πλέον μετράμε αντίστροφα για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top