0
Ο Ιρακινοαφγανός Αλέξανδρος Μ, είναι κατά την αστυνομία, κάτι που μένει να αποδειχτεί από την δικαστική έκβαση της υπόθεσης, ο 30χρονος χούλιγκαν που συνελήφθη αργά το απόγευμα στη Μαγούλα ως ο πρωταίτιος του ανηλεούς ξυλοδαρμού του 24χρονου ειδικού φρουρού.

Ο 30χρονος συνελήφθη σε κατάστημα που εργαζόταν, ενώ αναζητείτο ο 25χρονος Αλβανός Ρ. Σ. –κάτοικος Μενιδίου- που φέρει το προσωνύμιο ο «Ινδιάνος».

Δεν έχει αποσαφηνιστεί ωστόσο ακόμη ποιος από τους δύο είναι εκείνος που «τσάκισε» από το μηχανάκι του τον άτυχο αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα την Τρίτη το απόγευμα.

Νωρίτερα πάντως είχε συλληφθεί πρώτος ο 22χρονος Π. Μ. κάτοικος Γλυφάδας που συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο της επίθεσης, γεγονός που τον οδήγησε στο μοιραίο λάθος και στη σύλληψή του. 

Ο 22χρονος πήγε να δηλώσει την απώλειά του, καθώς μέσα σε αυτό βρισκόταν η ταυτότητά του. Οι αστυνομικοί, όμως, είχαν ήδη βρει το πορτοφόλι κι έτσι άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις για το πού βρισκόταν και πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο. Ο 22χρονος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις και τότε τον συνέλαβαν, καθώς διαπίστωσαν ότι είχε πάρει μέρος στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού. 

Ο νεαρός είναι κάτοικος των νοτίων προαστίων και γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο βασικός δράστης είναι εκείνος που όπως φαίνεται στο βίντεο, τρέχει και ρίχνει στο έδαφος τον αστυνομικό, λίγο πριν ο τελευταίος δεχτεί την άγρια επίθεση από δεκάδες άτομα. Υπενθυμίζεται πως στα επεισόδια έγιναν 16 συλλήψεις συνολικά, ενώ προσήχθησαν και άλλα 11 άτομα, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα. 

Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι συνολικά δέκα. Στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού πήραν μέρος περίπου 70 άτομα και τον έσωσε το κράνος που φορούσε απ’ τα θανατηφόρα χτυπήματα. Τον ξυλοκόπησαν άγρια με μπουνιές, κλωτσιές και καδρόνια και νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Ο αστυνομικός φέρει μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα, ωστόσο η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δείτε το βίντεο:

 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top