0
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην οδό Λιοσίων στο ύψος του Αγίου Μελετίου, έπειτα από άγρια καταδίωξη.

​Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν ένα πολυτελές αυτοκίνητο που είχε κλαπεί πριν από δύο ημέρες από περιοχή της Δυτικής Αττικής και οδηγούσε ένας αλλοδαπός «πρόσφυγας».


​Έκαναν σήμα στον οδηγό του μαύρου κλεμμένου οχήματος να σταματήσει, όμως εκείνος πάτησε γκάζι, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Στο σημείο όμως γίνονται έργα και τα αυτοκίνητα που έχουν κατεύθυνση προς τα ΚΤΕΛ είναι ακινητοποιημένα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τον έλεγχο να προσκρούσει αρχικά σε δέντρα και στη συνέχεια να παρασύρει τρεις μοτοσυκλέτες που ήταν σταματημένες εκείνη την ώρα στο φανάρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί τέσσερα άτομα, οι οδηγοί των μηχανών, που ήδη έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Ο τραυματισμός τους δεν φαίνεται ευτυχώς να είναι σοβαρός.

Το όχημα είναι σχεδόν διαλυμένο και εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. μέσω GPS που έφερε το αυτοκίνητο. Ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος προσποιήθηκε ότι ήταν ένας από τους τραυματίες ωστόσο, συνελήφθη και μεταφέρεται και αυτός στο νοσοκομείο.

 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top