0
Σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών η θεωρία για σφαγές χριστιανών το 1821, υποστηρίζει ο Τούρκος ιστορικός καθηγητής Δρ. Salim Gökçen.

Ο καθηγητής Dr. Gökçen υποστηριξει ότι η διατήρηση των ισχυρισμών ότι «οι Τούρκοι διέπραξαν γενοκτονία εναντίον χριστιανών» σχετίζεται με προπαγανδιστικές δραστηριότητες, θεωρόντας πως πρόκειται για «ένα είδος προγράμματος μυστικών υπηρεσιών για τη διάδοση της ισλαμοφοβίας και του αντι-ισλαμισμού».

Σύμφωνα με τον Dr. Gökçen παρά «τα χιλιάδες έγγραφα στα ράφια των εγχώριων και ξένων αρχείων που αναφέρονται στις τουρκικές σφαγές το 1821 στη Μοριά, στην Ανατολία το 1919, στην Κύπρο το 1963», διατηρούνται οι ισχυρισμοί ότι «οι Τούρκοι διέπραξαν γενοκτονία εναντίον Χριστιανών».

«Η Ελλάδα λειτουργεί ως ατμομηχανή της παραπληροφόρης, παρά τα χιλιάδες έγγραφα στα ράφια των εγχώριων και ξένων αρχείων που για τις τουρκικές σφαγές», ανέφερε.

«Το να πούμε ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι μόνοι σε αυτό το θέμα θα είναι μια μεγάλη αφέλεια στη σκιά των ιστορικών γεγονότων. Η Δύση είναι ο μεγαλύτερος δράστης και μοιάζει κινεί τα νήματα», σημείωσε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top