0
Ασυγκράτητος ο άγνωστος συντάκτης ανακοίνωσης του ΓΕΕΘΑ, αναφορικά με τα Σκόπια και τη «μεγάλη» σχεδόν «τεραστίων» διαστάσεων επέτειο  ενός χρόνου από την είσοδο της χώρας στο ΝΑΤΟ.

Μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό  του από την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, το ΓΕΕΘΑ αναφώνησε τρεις φορές τις λέξεις «Βόρεια Μακεδονία» σε ένα μικρό κείμενο όσα και τα F-16 που έστειλε στα Σκόπια για να το γιορτάσουν.

Ποιος θα περίμενε ότι από το «δεν πρόκειται να δεχτούμε κανένα όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του» του Ανδρέα Παπανδρέου ότι θα φτάναμε στο σημείο το ίδιο το ΓΕΕΘΑ να αναφωνεί  σχεδόν με υπερηφάνεια το «Βόρεια Μακεδονία».

Όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από σημάδια της εθνικής συρρίκνωσης και της  πτώσης σε όλα τα επίπεδα της χώρας.

Και από ποιο ΓΕΕΘΑ; Αυτό που ο πολιτικός του προϊστάμενος το κόμμα δηλαδή της ΝΔ ως κυβέρνηση τώρα, είχε επικρίνει εντονότατα την συμφωνία στις Πρέσπες όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

«Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην «Βόρεια Μακεδονία» (επεξήγηση συντάκτη δηλαδή στην Δημοκρατία των Σκοπίων) για την επέτειο ενός έτους από την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και κατόπιν αιτήματος της, τρία Ελληνικά Μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν άνωθεν των Σκοπίων.

Το ΓΕΕΘΑ με την υπογραφή και υλοποίηση του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας της Ελλάδας με την «Βόρεια Μακεδονία», την ανάληψη της αποστολής Αστυνόμευσης (Air Policing) του εναέριου χώρου της γείτονος χώρας, αλλά και την πραγματοποίηση δράσεων όπως η εκπαίδευση Τυποποίησης ΝΑΤΟ, η υπογραφή Συμφωνίας Αμοιβαίας Προστασίας Ανταλλασσόμενων Διαβαθμισμένων Πληροφοριών και η εκτέλεση πλήθους εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών, συμβάλει τα μέγιστα στην ομαλή και γρήγορη εξοικείωση της Δημοκρατίας της «Βόρειας Μακεδονίας» με τις διαδικασίες της Συμμαχίας.

Επιπρόσθετα οι ανωτέρω δράσεις ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και συμβάλλουν στη προαγωγή του ρόλου της Ελλάδας και των Ενόπλων Δυνάμεών της ως παράγοντα ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων.»

Για ποιο λόγο είχαν κατέβει τόσα εκατομμύρια Έλληνες σε διαδηλώσεις κατά της συμφωνίας αυτής; Που πήγαν οι αγώνες των Ελλήνων κατά του σφετερισμού της ιστορίας της Μακεδονίας;

Κατά της κλοπής από τους Σκοπιανούς της ελληνικής Μακεδονίας;

Για το ΓΕΕΘΑ προφανώς αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο πια.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top