0
Η σύντροφος του πρώην τερματοφύλακα της Ομόνοιας και νυν της Λέφσκι Σόφιας, Νικολάι Μιχαΐλοφ, Νικολέτα Λοζάνοβα αποκαλύπτει την συνταγή για να είναι... ευτυχισμένη. 

Το μοντέλο από τη Βουλγαρία  είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram, αφού έχει 814.000 followers και τους προσφέρει σέξι φωτογραφίες της.

Η Νικολέτα Λοζάνοβα το 2006 κατέκτησε τον τίτλο της «Playmate» στη Βουλγαρία και εδώ και καιρό διατηρεί δεσμό με τον τερματοφύλακα, Νικολάι Μιχαϊλοφ.

Η σέξι Νικολέτα έδωσε μια συνέντευξη όπου τόνισε πως της αρέσει να παρακολουθεί τους αγώνες του δεσμού της από την τηλεόραση, αφού δεν είμαι εντάξει να πάει στο γήπεδο, επειδή φοβάται μήπως δεχθεί γκολ και επειδή δεν της αρέσει "ενθουσιασμός" στις κερκίδες.

«Δεν έχω παίξει ποτέ σπορ και παρακολουθώ κυρίως ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και επιτρέψτε μου να σας πω - καταλαβαίνω τα πράγματα. Κάθε ευτυχισμένη γυναίκα γνωρίζει τη συνταγή και είναι η προπόνηση στην κρεβατοκάμαρα. Είμαι ενοχλημένη από τη λέξη σύμβολο σεξ. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σύμβολο του σεξ», είπε.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top