0
Με μια ανάρτηση στο facebook, η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα σχολιάζει  τη «διαφορετικότητα», τις «pride παρελάσεις» και κάπου ενδιάμεσα... μπλέκει και τους «παιδόφιλους».

Προφανώς, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη, η Σαμπρίνα έκανε ένα post στη σελίδα της στο facebook το οποίο έχει προκαλέσει κύμα σχολίων και αντιδράσεων. 

«Μήπως να στηρίξουμε και την διαφορετικότητα του παιδοφιλου;», γράφει σε ένα σημείο της ανάρτησή της και κάνει αναφορά σε «υπόγεια μηνύματα» που περνούν κάτω από το πέπλο της «διαφορετικότητας».

Το κείμενό της είναι το εξής:  

«Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό. Το πρόβλημα είναι κοινωνικό. Δεν τολμούσατε να μιλήσετε όταν τα βλέπατε φανερά μπροστά στα μάτια σας κυρίως σε pride παρελάσεις οι οποίες στήριζαν την διαφορτικότητα.

Ποια διαφορετικότητα; Αόριστος όρος "διαφορετικότητα". Και η ανωμαλία διαφορετικότητα είναι. Μήπως να στηρίξουμε και την διαφορετικότητα του παιδόφιλου;

Και οι μουσουλμάνοι παντρεύονται 9χρονα, μήπως να στηρίξουμε και αυτούς; Σας έφαγε η πολιτική ορθότητα και η πρόοδος. Αφήνατε να μπαίνουν σε παρελάσεις και να περνούν υπόγεια μηνύματα με τον αόριστο όρο «διαφορετικότητα» 

Κάποιοι εκμεταλλεύονται αόριστους όρους περί γενικευμένης αγάπης και διαφορετικότητας χωρίς να προσδιορίζουν ποια διαφορετικότητα; Υποκριτές όλοι σας».


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top