0
Σε ανύποπτο χρόνο πολύ πριν κυκλοφορήσουν τα mRNA και σχετιστούν με πλαίσιο κοινωνικού αποκλεισμού ολοκληρωτισμού το ”Vaccination: The Mark of the Beast” ήταν ο τίτλος του βιβλίου που εξέδωσε ο Matt Rc Mason το Νοέμβρη του 2017 ένας πρώην δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Γράφει: ”Ο εμβολιασμός σκοτώνει πολλούς και τραυματίζει σοβαρά εκατομμύρια περισσότερους. Οι επιστήμονες και το ιατρικό επάγγελμα γνωρίζουν περίπου το δέκα τοις εκατό του τι συμβαίνει στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες από αυτές τις ασθένειες δεν είναι σοβαρές για τους περισσότερους ανθρώπους μας λένε ότι πρέπει να τους επιτραπεί να αναμιχθούν με το σώμα μας χωρίς καμία επιστροφή!” αναφέρει. 


”Και η διαφθορά με την επιστήμη δεν έχει τέλος. Η πολιτική διευθύνεται από μια χούφτα διεφθαρμένους στην κορυφή υποστηριζόμενους από πολυάριθμους καρεκλοκένταυρους …To ιατρικό σύστημα κυριαρχείται από ύποπτους Οργανισμούς όπως το Centre for Disease Control στις ΗΠΑ την Australian Medical Association στην Αυστραλία και από παντοδύναμες και πάμπλουτες φαρμακοβιομηχανίες.Oι γιατροί εκπαιδεύτηκαν στα πανεπιστήμια να κυριαρχούν επί των ασθενών τους και να αγνοούν αυτό που αυτοί λένε αν δεν είναι συμβατό με την στάνταρντ οπτική της βιομηχανίας…

Tα networks ειδήσεων ανήκουν σε πολύ λίγους δισεκατομμυριούχους που πιθανότατα έχουν συμφέροντα στην άκρως κερδοφόρα φαρμακοβιομηχανία και οι νόμοι άλλαξαν για να επιτρέψουν ακόμη λιγότερους ιδιοκτήτες… Για εμένα το θηρίο πάντα ήταν μια συμμόρφωση καθοδηγούμενη από παράτολμα οικονομικά και βιομηχανικά συμφέροντα κι έτσι αυτή η αποκάλυψη αποκτά νόημα.Aυτές είναι οι δυνάμεις στην κοινωνία που επωφελούνται περισσότερο μετατρέποντας το κόσμο σε υπάκουους, εξασθενημένους σκλάβους.

Τα εμβόλια είναι για πολύ κόσμο μια απλή πράξη στη ζωή και πολλά μέλη της κοινωνίας με ανακούφιση δέχονται το τσίμπημα ως διασφάλιση έναντι της ασθένειας αλλά δυστυχώς η εικόνα δεν είναι πραγματικά τόσο απλή. Αν υποθέσουμε ότι κάτι πήγε λάθος με τον εμβολιασμό δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό σώμα στις ΗΠΑ ή στην Αυστραλία ή οπουδήποτε αλλού για να θέσει το ζήτημα ή ν΄αλλάξει την φαρμακοβιομηχανία. ”

O συγγραφέας είχε διαισθανθεί και με βάση την πληροφόρησή του ότι ο εμβολιασμός θ’ αποτελέσει το κομβικό σημείο πραγματικής τομής για την κοινωνία τα ερχόμενα χρόνια….Επί των σημερινών ερειπίων της κοινωνίας και του πολιτισμού οι σκέψεις του γίνονται ξανά επίκαιρες…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top