0
Ένα ακόμη σκάνδαλο φέρεται να έχει λάβει χώρα στη Γερμανία. Πριν από λίγες ήρθε στο φως της δημοσιότητας η αποκάλυψη, πως επιστήμονες πήραν χρήματα από την κυβέρνηση της Γερμανίας για να δικαιολογήσουν τα lockdowns. 

Σύμφωνα με το 2020news.de, σημειώθηκαν θάνατοι σε οίκο ευγηρίας της Γερμανίας. Όπως αναφέρει το ΜΜΕ οι ηλικιωμένοι που εμβολιάστηκαν φέρεται να τους είχαν εξαναγκάσει να εμβολιαστούν. 

Για πρώτη φορά, υπάρχει μια αναφορά από αυτόπτες μάρτυρες από ένα γηροκομείο του Βερολίνου σχετικά με την κατάσταση μετά τον εμβολιασμό. Προέρχεται από τον οίκο ευγηρίας AGAPLESION Bethanien Havelgarten στο Βερολίνο-Spandau. Εκεί, εντός τεσσάρων εβδομάδων μετά τον πρώτο εμβολιασμό με το εμβόλιο BioNTech / Pfizer Comirnaty, οκτώ από τους 31 ηλικιωμένους, οι οποίοι υπέφεραν από άνοια αλλά ήταν σε καλή φυσική κατάσταση ανάλογα με την ηλικία τους πριν από τον εμβολιασμό, πέθαναν. Ο πρώτος θάνατος συνέβη μετά από έξι μόνο ημέρες και πέντε άλλοι ηλικιωμένοι πέθαναν περίπου 14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Τα πρώτα συμπτώματα της νόσου είχαν ήδη εμφανιστεί λίγο μετά τον εμβολιασμό.

Από τις διαθέσιμες πληροφορίες του 2020News, οι ασθενείς δεν έχουν ενημερωθεί δεόντως για τους κινδύνους αυτού του εμβολίου. Ένας λόγος είναι ότι δεν έχουν παρασχεθεί λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την καινοτομία αυτού του εμβολίου mRNA που έχει πιστοποιηθεί μόνο υπό όρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η δικηγόρος Viviane Fischer και ο δικηγόρος Dr. Reiner Füllmich της επιτροπής για τον κορωνοϊό μίλησαν σε μια τηλεοπτική συνέντευξη με τον καταγγέλλοντα σχετικά με τις συνθήκες του εμβολιασμού, τα συμπτώματα που σημειώθηκαν και τη διαφορετική φύση των θανάτων σε χρονική σχέση με τον εμβολιασμό .

Στις 3 Ιανουαρίου 2021, 31 γυναίκες και άνδρες που ανήκαν στην κατηγορία «ισόγειο / προστατευόμενη περιοχή» είχαν εμβολιαστεί με το Comirnaty. Οι συγγενείς άλλων τριών ηλικιωμένων είχαν αντιταχθεί στον εμβολιασμό και δύο κάτοικοι βρίσκονταν σε τελική φροντίδα, οπότε δεν εμβολιάστηκαν.

Οι κάτοικοι αυτού του θαλάμου είναι πολύ ενεργοί, ήταν ασθενείς με «αυτοάμυνα» και αν και με άνοια ήταν σωματικά σε καλή κατάσταση. Στον θάλαμο αυτό είναι ασθενείς που επιτρέπεται να κινούνται όλη την ημέρα χωρίς περιορισμούς. Την ημέρα πριν από τον εμβολιασμό, τα 31 άτομα που είχαν εμβολιαστεί ήταν όλα καλά στην υγεία τους. Λίγες μέρες νωρίτερα, όλοι είχαν βρεθεί αρνητικοί στον κορωνοϊό, σύμφωνα με την αναφορά του καταγγέλλοντος.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, η πρώτη εκδήλωση εμβολιασμού με την Comirnaty στις 3 Ιανουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα αναψυχής της περιοχής του πρώτου ορόφου. Μια ομάδα εμβολιασμού που αποτελείτο από έναν ηλικιωμένο εμβολιαστή, τρεις βοηθούς και δύο ομοσπονδιακούς στρατιώτες με στολές καμουφλάζ πραγματοποίησε τους εμβολιασμούς. Το προσωπικό του σπιτιού καθώς και ο οικιακός ιατρός βοήθησαν στη διαδικασία. Ο ρόλος των στρατιωτών, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν απομακρύνθηκαν, δεν έχει καθοριστεί οριστικά.

Ωστόσο, αυτό που ο καταγγέλλων μπόρεσε να αποδείξει ήταν ότι η παρουσία των ένστολων ανδρών εκφόβιζε πολύ τους ηλικιωμένους. Ο καταγγέλλων υποψιάζεται ότι αυτό θα μπορούσε επίσης να σχετίζεται με το γεγονός ότι οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι είχαν βιώσει τον πόλεμο, δεν μπορούσαν να εκτιμήσουν σωστά το ρόλο των στρατιωτών και πιθανώς έφεραν μνήμες για τραυματικές καταστάσεις πολέμου.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εμβολιασμού, ένας ηλικιωμένος πολίτης που αντιστάθηκε κρατήθηκε από μια νοσοκόμα κάτω από τα άγρυπνα μάτια των Γερμανών στρατιωτών, ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας. Δεν είχε εκδοθεί δικαστική απόφαση για την κράτηση, η οποία ως εκ τούτου αποτελεί εξαναγκασμό και συνεπώς απαιτεί κατ 'αρχήν δικαστική αξιολόγηση σε κάθε περίπτωση.

Σύμφωνα με το ΜΜΕ, η χορήγηση της δεύτερης δόσης εμβολιασμού πραγματοποιήθηκε χωρίς προειδοποίηση. Για παράδειγμα, μια ηλικιωμένη κυρία ξαπλωμένη ανυποψίαστα στο κρεβάτι και άρχισε να αντιστέκεται στη δεύτερη δόση συγκρατήθηκε από δύο μέλη του προσωπικού - και πάλι χωρίς την απαραίτητη δικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, η εκπαίδευση εμβολιασμού των φροντιστών και συγγενών - οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να συναινέσουν αποτελεσματικά στον εμβολιασμό λόγω της άνοιας τους - βασίστηκε σε ξεπερασμένα δελτία πληροφοριών από το RKI / Grünes Kreuze. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που απαιτούνται από τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 507/2006 σχετικά με το γεγονός ότι το εμβόλιο Comirnaty έχει λάβει μόνο άδεια κυκλοφορίας υπό όρους και γιατί αυτό συμβαίνει, λείπουν.

Συγκεκριμένα, θα έπρεπε να είχαν παρασχεθεί πληροφορίες ότι από την άποψη της ρυθμιστικής αρχής EMA, η κατάσταση των δεδομένων πρέπει ακόμη να βελτιωθεί σε σχέση με διάφορες πτυχές, π.χ. η αλληλεπίδραση του Comirnaty με άλλα φάρμακα.

Ήδη την ημέρα του εμβολιασμού, τέσσερις από τους εμβολιασμένους ηλικιωμένους άρχισαν να εμφανίζουν ασυνήθιστα συμπτώματα. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας ήταν κουρασμένοι, μερικοί από αυτούς κοιμήθηκαν στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του δείπνου. Σημειώθηκε απότομη πτώση του οξυγόνου στο αίμα. Στην περαιτέρω πορεία, η κόπωση συνεχίστηκε, ο κορεσμός οξυγόνου στο αίμα παρέμεινε ανεπαρκής, σε ορισμένες περιπτώσεις εμφανίστηκε πρόβλημα στην αναπνοή και πυρετός, οίδημα, δερματικό εξάνθημα, κιτρινωπό-γκρίζο αποχρωματισμό του δέρματος και μυϊκό τρέμουλο εμφανίστηκε το άνω σώμα και τα χέρια.

Οι ηλικιωμένοι έδειξαν επίσης μια αλλαγή συμπεριφοράς μη ανταποκρινόμενοι και αρνήθηκαν να φάνε ή να πιούν. Μια εμβολιασμένη ηλικιωμένη, που στο παρελθόν ήταν «σε καλή κατάσταση» για την ηλικία της και δεν είχε σοβαρές προηγούμενες ασθένειες, πέθανε στις 9 Ιανουαρίου 2021, μόλις έξι ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Θάνατοι εμβολιασμένων ηλικιωμένων συνέβησαν στις 15 Ιανουαρίου, 16 Ιανουαρίου, 19 Ιανουαρίου (2 θάνατοι), στις 20 Ιανουαρίου, στις 2 Φεβρουαρίου και στις 8 Φεβρουαρίου 2021. Ο πιο πρόσφατα νεκρός ηλικιωμένος ήταν πρώην τραγουδιστής της όπερας που έπαιζε πιάνο την ημέρα πριν από τον εμβολιασμό. Ο καταγγέλλων αναφέρει σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ότι ο άτυχος ηλικιωμένος πήγαινε τακτικά τζόκινγκ, χόρευε, έπαιζε μουσική και ήταν πολύ δυναμικός και δραστήριος.

Στις 24 Ιανουαρίου 2021, η δεύτερη δόση Comirnaty έγινε σε 21 ηλικιωμένους. Μετά από αυτόν τον εμβολιασμό, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, έντεκα ηλικιωμένοι δείχνουν επίμονη ακραία κόπωση, εν μέρει αναπνέουν, εν μέρει εμφανίζουν οίδημα, δερματικό εξάνθημα και τον κιτρινωπό-γκριζωπό αποχρωματισμό του δέρματος. Από τις 10 Φεβρουαρίου 2021, κανένας από τους ηλικιωμένους που έλαβαν τη δεύτερη δόση Comirnaty δεν πέθανε, αλλά η υγεία ορισμένων ηλικιωμένων επιδεινώνεται σταθερά…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top