0
Νέα στοιχεία - φωτιά, από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Β/Α Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία του 64χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου Τάκη Βόσσου από 43χρονο συνάδελφο του.

Ο 43χρονος οδηγείται αύριο στον ανακριτή (σ.σ. είχε ζητήσει και λάβει προθεσμία για να απολογηθεί) καθώς το κατηγορητήριο σε βάρος του είναι «φωτιά». Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ισχυριστεί ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο και ότι λογομάχησε με τον 64χρονο, τον έσπρωξε πάνω στον καυγά κι αυτός έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του. Βέβαια, αμέσως μετά, φαίνεται ότι με ένα σεντόνι που είχε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του έδεσε το θύμα από τον λαιμό και τον έσυρε σε θαμνώδη περιοχή στην Αγριλέζα Λαυρίου. 


Το περιστατικό αυτό συνέβη –σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει ομολογήσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Β/Α Αττικής και του ΥΔΕΖΙ- γύρω στις 15 Νοεμβρίου, αρκετά πριν βρεθεί σε κατάσταση προχωρημένης σήψης η σορός του 64χρονου. Μάλιστα, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου του οδηγού σχολικού λεωφορείου –εάν δηλαδή επέζησε του χτυπήματος από την πτώση-. 

Διακοπές με λεφτά του θύματος

Από την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο 43χρονος δεν χρησιμοποιούσε απλά την χρεωστική κάρτα του συναδέλφου του, αλλά ακόμη και το ονοματεπώνυμο του. Καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν πως το καλοκαίρι διαπραγματεύονταν πακέτο διακοπών στη Σαντορίνη με τα στοιχεία του 64χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου. 

Ο 43χρονος φερόμενος δολοφόνος του 64χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου Τάκη Βόσσου

Ακόμη και μετά την δολοφονία, ο φερόμενος ως δράστης, όχι απλά συνέχισε να αρπάζει χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του θύματος, αλλά με τον βίο του (σ.σ. καινούργια ακριβά ρούχα, ρολόγια, delivery από ακριβά εστιατόρια κ.ά.) είχε προκαλέσει συζητήσεις ακόμη και στους φίλους του, καθώς ο μισθός του δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τόσα έξοδα.


Μάλιστα, από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του θύματος, φαίνεται πως καλύφθηκαν τα έξοδα του ταξιδιού που έκανε σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης (σ.σ. από τις πιο ακριβές για διακοπές) ο 43χρονος τις ημέρες των Χριστουγέννων. Φυσικά, φέρεται πρώτα –πάντα με τα χρήματα του οδηγού σχολικού λεωφορείου- να ξεχρέωσε και κάποια δάνεια που είχε στο όνομα του! Τέλος, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, τα χρήματα που τελικά «έφαγε» από τον 64χρονο ξεπερνούν κατά πολύ τις περίπου 40.000 ευρώ της αρχικής εκτίμησης!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top