0

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το φονικό του οδηγού σχολικού λεωφορείου από τα Βριλήσσια, λίγο μετά την ομολογία του δράστη και τη σύλληψή του.

Η εξαφάνιση του οδηγού σχολικού λεωφορείου έκρυβε ένα άγριο φονικό: Ο δράστης είχε αρπάξει χιλιάδες ευρώ από το θύμα


Πρόκειται για έναν 43χρονο φίλο και συνάδελφο οδηγό του άτυχου Παναγιώτη Βόσσου, που εργάζονταν στον ίδιο παιδικό σταθμό.

Δείτε τον άνθρωπο αυτό που ξεζούμιζε επί μήνες τον ανυποψίαστο Παναγιώτη εκμεταλλευόμενος την άγνοια του σε ζητήματα τεχνολογίας.


Οι άντρες της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, που διερευνούσαν την υπόθεση, ακολούθησαν την ροή του χρήματος και σύντομα ανακάλυψαν που κατέληγαν οι αγορές που είχαν γίνει από τον λογαριασμό του άτυχου οδηγού.

Ο δράστης, όπως ο ίδιος ομολόγησε είχε εξαπατήσει το θύμα και είχε ανοίξει λογαριασμό e-banking με τα στοιχεία του,  μέσω του οποίου προχωρούσε σε αγορές. Όταν έγινε αντιληπτό από τον Βόσσο τι συνέβαινε σε βάρος του, τον κάλεσε στο σπίτι του στα Βριλήσσια για να μιλήσουν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου. Εκεί ο δράστης όπως ανέφερε στην ομολογία του, τον έπεισε να τον ακολουθήσει στο αυτοκίνητό του και πήγαν μαζί στην περιοχή της Αγριλέζας Σουνίου.

Ανέβηκαν στο πυροφυλάκιο Διάνθου. Εκεί ο 43χρονος του ομολόγησε πως εκείνος ευθυνόταν για την απάτη και την υπεξαίρεση σε βάρος του. Διαπληκτίστηκαν και καθώς κατέβαιναν τα σκαλιά, ο δράστης τον έσπρωξε, το θύμα χτύπησε στο κεφάλι και έμεινε αναίσθητος.

Τότε ο δολοφόνος πήρε ένα σεντόνι που είχε στο αμάξι του, στραγγάλισε με αυτό τον Βόσσο και τον έσυρε σε μια σπηλιά, όπου και τον εγκατέλειψε. Περιπατητής τον βρήκε τυχαία την Πρωτοχρονιά και ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και απάτη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 64χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε την 1-1-2021 στην περιοχή Αγριλέζα Λαυρίου.

Μετά τον εντοπισμό της σορού ακολούθησε ενδελεχής αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας πρόεκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή στην υπόθεση 43χρονου ημεδαπού.

Με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο 43χρονος εντοπίσθηκε, προσήχθη για εξέταση και ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ενώ προσδιορίστηκαν και τα κίνητρα της πράξης του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση. Σε βάρος του 43χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα».

Η πρώτη αντίδραση του αδελφού του θύματος

Ο αδελφός του Τάκη Βόσσου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Φως Στο Τούνελ τις πρώτες ώρες της σύλληψης.

«Βρέθηκε ο δολοφόνος και τον έχουν συλλάβει. Ήταν συνάδελφος του, οδηγός σε ένα σχολικό στο ίδιο σχολείο. Του πήρε τα λεφτά από τον λογαριασμό. Ισχυρίζεται ότι τον πήρε την Κυριακή το πρωί με σκοπό να του πει αυτό που ήθελε. Πήγαν μια βόλτα προς το Λαύριο και εκεί διαπληκτίστηκαν απ’ ότι μου είπε η Αστυνομία. Τον έσπρωξε και έπεσε κάτω. Τον περίμενε λέει κάπου κανένα δεκάλεπτο για να δει αν συνέλθει από το πέσιμο και αφού δεν συνερχόταν, τον έδεσε με ένα σεντόνι και τον τράβηξε προς τη σπηλιά. Όπως τον είχε δέσει με το σεντόνι, πέθανε κιόλας. Εγώ δεν έτυχε να τον συναντήσω ποτέ στο σπίτι του, αλλά μία ξαδέρφη μου τον είχε πετύχει εκεί. Αν και το τέλος ήταν οδυνηρό, τουλάχιστον θεωρώ ότι συμβάλατε στην όλη προσπάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Δεν μπορώ να χωνέψω ότι αυτός ο άνθρωπος μετέφερε παιδιά…»

Ο ανιψιός του άτυχου οδηγού σχολικού λεωφορείου ανέφερε πως πλέον να αναπαυθεί η ψυχή του θείου του.

«Δίκαιο, άδικο, καλώς, κακώς έγινε αυτό το πράγμα και ξέρουμε τουλάχιστον ποιος το έκανε. Αφού έκανε ότι έκανε γιατί να τον πετάξει σε μια σπηλιά λες και ήταν ένα τίποτα; Αυτά δεν θα απαντηθούν ποτέ. Δεν μπορώ να διανοηθώ, δεν μπορώ να το χωνέψω όσο και να προσπαθώ, να καταλάβω τι έχει συμβεί… Δεν μπορώ να χωνέψω ότι αυτός ο άνθρωπος μετέφερε μέχρι χθες παιδιά. Αν δεν ντρέπεται ο ίδιος για τον εαυτό του, τι να πω… Ο θείος μου δε χάρηκε τη ζωή του γιατί τα φύλαγε τα χρήματα, τα κράταγε σαν κόρη οφθαλμού για να τα έχει στα γεράματά του. Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Ήρθε σε αυτή τη ζωή, πέρασε και έφυγε χωρίς να χαρεί τίποτα. Η εκπομπή έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και σας ευχαριστούμε πολύ».



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top