0
Σοκάρουν οι εικόνες από την Κερατέα, όπου ένας 24χρονος σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό πολλών δεκάδων μέτρων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος, κάτοικος της περιοχής, οδηγούσε επί της οδού Άρεως και κατευθυνόταν προς τον οικισμό Κακιά Θάλασσα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε μια δεξιά στροφή. 

Το ασημί αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα, σε βάθος 70 μέτρων, και ουσιαστικά για αρκετή ώρα "κρεμόταν" με τον κίνδυνο να πέσει ακόμη πιο χαμηλά στον γκρεμό. Αμέσως διοργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωσή του και ανάσυρση του ΙΧ. 

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής (14 πυροσβέστες με έξι οχήματα) αλλά και ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ, για να δέσουν το αυτοκίνητο σε ειδικούς ιμάντες. Πάρα τις προσπάθειες όμως δεν κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανό τον 24χρονο ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του τον αναζητούσαν από νωρίς το πρωί, οπότε και είχαν επικοινωνήσει μαζί του μέσω SMS για τελευταία φορά.

Δείτε φωτογραφίες:





Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του δήμου Λαυρεωτικής, Θανάση Μακρυδημήτρη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega, επρόκειτο για 24χρονο άνδρα.

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος βρέθηκε στο σημείο κάτω από άγνωστες συνθήκες. Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκαν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.

«Ήταν πολύ φιλήσυχο παιδί δεν ξέρουμε πως έφυγε από το δρόμο. Αυτό θα το διερευνήσουν οι αρμόδιες αρχές», τόνισε ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκανστο σημείο του δυστυχήματος, με σκοπό να βοηθήσει τα σωστικά συνεργεία για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα. 






loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top