0
Επισκέφτηκαν εξωγήινοι ποτέ τον πλανήτη μας; Ναι, είναι η απάντηση και μάλιστα το 2017, όπως αναφέρει ο καθηγητής του Harvard, Avi Loeb!

Ο Loeb, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με τον Στέφεν Χόκινγκ, αναφέρει στο νέο του βιβλίο, με τίτλο «Extra-terrestrial: The First Sign of Intelligent Life Beyond Earth», πως το 2017 ο αστεροειδής Oumuamua που πέρασε από το σύστημα της Γης, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από... διαστημόπλοιο!

Ο αστεροειδής Oumuamua, έκανε την εμφάνισή του στο ηλιακό μας σύστημα τον Οκτώβριο του 2017 και η αλήθεια είναι πως είχε προβληματίσει αρκετά τους επιστήμονες καθώς παρουσίαζε ασυνήθιστη κίνηση ενώ είχε τα χαρακτηριστικά τόσο ενός κομήτη, όσο και ενός αστεροειδή.

Τώρα, ο Loeb, μιλώντας στην Daily Mail, τόνισε πως τελικά ο Oumuamua ήταν αυτό που πίστευαν αρκετοί λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας: «Το να πιστεύουμε πως είμαστε μόνοι μας είναι εγωιστικό. Δεν είμαστε τίποτα το ιδιαίτερο. Ο Oumuamua δεν φωτογραφήθηκε ποτέ από κοντινή απόσταση. Μάθαμε πως υπήρχε μόνο όταν μας επισκέφτηκε».

Μάλιστα, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς αναφέρθηκε στη θεωρία των αρχαίων εξωγήινων: «Αν μπορέσουμε να βρούμε αποδείξεις για τις τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν στη Γη και σε πόσο σύντομο χρονικό διάστημα αυτές αναπτύχθηκαν, τότε μπορούμε να καταλάβουμε πως ήταν και εκείνοι στη Γη».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top