0
Σε δηλώσεις-σοκ που εκθέτουν το υπουργείο Υγείας και την επιτροπή λοιμωξιολόγων προχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή η σύζυγος του άτυχου υγειονομικού, υποδιευθυντή του Θριάσιου, ο οποίος «χαροπαλεύει» με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού σε ΜΕΘ, λίγες μέρες αφού έκανε το εμβόλιο της Pfizer. 

Σύμφωνα με τη σύζυγό του αυτό που έπαθε ο άντρας της ήταν παρενέργεια του εμβολίου και τώρα προσπαθούν να το κρύψουν.

«Μια λοιμωξιολόγος μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ο 5ος άνθρωπος σε όλη την Ευρώπη που εμφάνισε από το εμβόλιο ως παρενέργεια ένα σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης και φοβούνται… διότι η Pfizer αναγράφει στην ιστοσελίδα της ότι για να καταγραφεί επίσημα μία παρενέργεια, πρέπει να εμφανιστεί τουλάχιστον σε 5 άτομα.

Πολύ φοβάμαι χωρίς να είμαι συνωμοσιολογάς ούτε ο άντρας μου είναι, ο άντρα μου δέχθηκε, ότι προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου», είπε η σύζυγος.

Υπενθυμίζουμε πως πηγές του υπουργείου Υγείας και μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων διέψευδαν χθες πως αυτό που έπαθε ο υγειονομικός σχετίζεται με το εμβόλιο, κάτι που σύμφωνα με τη σύζυγό του δεν ισχύει. 

Μάλιστα η σύζυγος του υποδιευθυντή διέψευσε και την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού Μαρία Θεοδωρίδου, λέγοντας πως ο σύζυγός της δεν είχε υποκείμενο νόσημα που προκάλεσε αυτή την αντίδραση, όπως ισχυρίστηκε η κ.Θεοδωρίδου, η οποία μάλιστα δήλωσε πως «εκτός από τον χρονικό δεν υπάρχει άλλος συσχετισμός με το εμβόλιο».

Το υπουργείο Υγείας και η επιτροπή πρέπει να απαντήσουν άμεσα κι επίσημα στους πολίτες για το τι συμβαίνει με τον υποδιευθυντή του Θριασίου και όχι να απαντούν μέσω ανωνύμων πηγών. 

Υπενθυμίζουμε πως ο χθες ο δρ.Δημήτρης Κούβελας διατύπωσε χθες μία θεωρία πως πιθανόν ο υγειονομικός αυτός να ήταν ασυμπτωματικός φορέας του ιού και η ταυτόχρονη έκθεσή του στο εμβόλιο να προκάλεσε σοκ στον οργανισμό.


Ολόκληρη η συγκλονιστική δήλωση της συζύγου: 

«Τις προηγούμενες ημέρες ο άνθρωπος ήταν υγιέστατος. Γενικά είναι 54 ετών, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, δεν καπνίζει, δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα όπως λένε μερικοί. Μόνο μία επέμβαση είχε κάνει το ’14, προπτωση μιτροειδους βαλβιδας. Αυτό δεν είναι κάτι. Έτσι κι αλλιώς, έχει μια χαρά καρδιακή λειτουργία. Ο άνθρωπος είναι καθ΄όλα υγιής. Ούτε είναι υπέρβαρος».

«Τη Δευτέρα έκανε το εμβόλιο και άρχισε να νιώθει κάποια ατονία τη Δευτέρα, την Τρίτη όμως είχε δέκατα και δύσπνοια και ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη να τον δουν οι γιατροί γιατί ανησύχησε.Το τεστ βγήκε αρνητικό»

«Την πρώτη μέρα μας είπαν ότι πάει να του κάνει ακροαστικά ως παρενέργεια το εμβόλιο. Ήταν με ορό με αντιβίωση ενδοφλέβια για τα πνευμόνια, με αντιπυρετικό γιατί ανέβασε πυρετό. Την Πέμπτη ήταν απύρετος, όμως την Πέμπτη το απόγευμα, την παραμονή της πρωτοχρονιάς του έκαναν ακτινογραφία η οποία έδειξε ότι προχωράει πνευμονία. Όλες οι άλλες εξετάσεις ήταν εξαιρετικές δεν είχε τίποτε άλλο. Μας είπαν οι γιατροί ότι δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο, θα πρέπει να διασωληνωθείτε για να σώσουμε τα πνευμόνια σας και να μη σας χάσουμε. Το δεχθήκαμε για να σωθεί.

«Το πρωί της Παρασκευής μεταφέρθηκε στο κρατικό Νίκαιας, στη ΜΕΘ, το απογευματάκι παραλίγο να φύγει από τη ζωή από επιπλοκές του αναπνευστικού. Δεν μας λένε και πάρα πολλά οι γιατροί της ΜΕΘ, σημασία έχει ότι δεν έφυγε.».

«Τα τεστ βγαίνουν αρνητικά, ο κ.Τσιόδρας έλεγε θα είναι κάποια λανθάνουσα γρίπη και θα την ενεργοποίησε το εμβόλιο, όμως απορρίφθηκε και αυτή η εκδοχή. Δεν ανιχνεύσαν κάποιον ιό ή μικρόβιο»

«Μια λοιμωξιολόγος μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ο 5ος άνθρωπος σε όλη την Ευρώπη που εμφάνισε από το εμβόλιο ως παρενέργεια ένα σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης και φοβούνται… διότι η Pfizer αναγράφει στην ιστοσελίδα της ότι για να καταγραφεί επίσημα μία παρενέργεια, πρέπει να εμφανιστεί τουλάχιστον σε 5 άτομα. Πολύ φοβάμαι χωρίς να είμαι συνωμοσιολογάς ούτε ο άντρας μου είναι, ο άντρα μου δέχθηκε, ότι προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου».

«Προσπαθούν να πουν ότι είναι δευτερογενώς παρενέργεια του εμβολίου το οποίο όμως δεν φαίνεται πουθενά. Πολλοί γιατροί που βλέπουν τα δεδομένα μας λένε ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι αυτό, ότι δηλαδή ενεργοποίησε αυτή την ανοσολογική, το σύνδρομο που είναι σπάνιο».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις από το 5:10 και μετά:






loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top