0
Ουκ ολίγες παρενέργειες φαίνεται ότι έχουν τα νέα εμβόλια mRNA της Pfizer. Αρκετά περιστατικά εμφανίζονται σε όλον το κόσμο ενώ χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση του υποδιοικητή του Θριασίου νοσοκομείου που νόσησε μετά από τον εμβολιασμό του και σήμερα βρίσκεται διασωληνωμένος.

Η σύζυγός του μάλιστα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο σύζυγός της δεν πάσχει από κανένα υποκείμενο νόσημα, ούτε είναι υπέρβαρος ενώ είναι και 54 ετών.

Οι γιατροί της έχουν πει, όπως ανέφερε, ότι ο σύζυγός της είναι μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που παρουσίασε παρενέργειες μετά το εμβόλιο αλλά παράλληλα προσπαθούν να την πείσουν ότι πρόκειται για δευτερογενείς παρενέργειές.

Ακούστε χαρακτηριστικά τι λέει από το 5:10 του βίντεο:


Την ίδια ώρα «σε επιφυλακή τέθηκαν οι πορτογαλικές αρχές μετά τον θάνατο μιας 41χρονου βοηθού παιδιάτρου, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, δύο ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού της Pfizer.

Η γυναίκα, που μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιευθεί τα στοιχεία της πέραν ​​από την ηλικία και την επαγγελματική της ιδιότητα, πέθανε στο κρεβάτι την Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με αναφορές των ταμπλόιντ το σώμα της ανακαλύφθηκε από τον σύντροφό της όταν επέστρεψε στο σπίτι του ζευγαριού στη Maia.

Αυτός ζήτησε βοήθεια και απεστάλη VMER (ιατρική ομάδα ανάνηψης). Καταβλήθηκαν προσπάθειες για την αναζωογόνηση του θύματος «χωρίς επιτυχία». Η γυναίκα ήταν μία από τις 538 επαγγελματίες υγείας στο νοσοκομείο καρκίνου IPO του Πόρτο που έλαβαν τα πρώτα εμβόλια BioNTech / Pfizer την περασμένη Τετάρτη.

Σε δήλωση προς τον Τύπο, το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα «έλαβε το εμβόλιο στις 30 Δεκεμβρίου, χωρίς να έχει κοινοποιηθεί ανεπιθύμητη ενέργεια, ούτε τη στιγμή του εμβολιασμού ούτε τις επόμενες ημέρες. Η αποσαφήνιση της αιτίας του θανάτου θα ακολουθήσει τις συνήθεις διαδικασίες για αυτές τις περιστάσεις».

Προβλέπεται αυτοψία, οπότε θα προκύψουν περαιτέρω πληροφορίες. Λέει το ταμπλόιντ Correio da Manhã, δεν υπάρχει ένδειξη ότι η γυναίκα είχε «οποιαδήποτε ασθένεια ή επιπλοκή στην υγεία».

Προσφέροντας «θερμά συλλυπητήρια» στην οικογένεια και τους φίλους της γυναίκας, η δήλωση της IPO ανέφερε ότι η απώλεια της σε αυτό που περιέγραψε ως «ξαφνικό θάνατο» «είναι εξίσου αισθητή στο IPO Porto».portugalresident 3/1/20.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι νεαρή γιατρός στο Μεξικό παρουσίασε εγκεφαλομυελίτιδα και εκτεταμένη αλλεργία μετά τον εμβολιασμό της αλλά και τον μυστήριο θάνατο άντρα στο Ισραήλ. Επίσης και στην Ελλάδα ο υποδιοικητής του Θριάσιου νοσηλεύεται στην εντατική δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top