0
Σάλος έχει ξεσπάσει με τις δηλώσεις του Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοϊας, Τάσου Μπουντούρη αναφορικά με την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης της Σοφίας Μπεκατώρου.

Ο Μπουντούρης βρέθηκε σήμερα στο T-Live για να μιλήσει αρχικά για τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι στους τοίχους του μαγαζιού του στον Πειραιά, μετά το “ειρωνικό” -όπως το χαρακτήρισε μετά την κατακραυγή- σχόλιο του για τη βία απέναντι στις γυναίκες σε ανάρτηση της Αιμιλίας Τσουλφά.

Σε ότι αφορά στην υπόθεση Μπεκατώρου, ο Ολυμπιονίκης τόνισε: “Θα παραβλέπουμε τους δικηγόρους και τους Εισαγγελείς; Την ελληνική νομοθεσία; Δικτακτορία έχουμε; Τον γνωρίζω καλά τον άνθρωπο. Έχει προσφέρει τεράστιο έργο. Είναι οικογενειάρχης, έχει εγγόνια και έχει τη χειρότερη αρρώστια που τον σκοτώνει. Να δικαστεί και να του φάμε το κεφάλι εμείς, αλλά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Γιατί προτρέχουμε; Κακώς αναφέρομαι στη Μπεκατώρου, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου” και συνέχισε λέγοντας:

“Δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της; Σας παρακαλώ, μπορούμε να μάθουμε άπαντες την αλήθεια; Και θα του φάμε το κεφάλι του ανθρώπου. Να μάθουμε την αλήθεια. Δεν στηρίζω τον άνθρωπο, στηρίζω τη δικαιοσύνη. Είμαι πιο δεξιός και από τον Πρωθυπουργό. Έχουμε βουλιάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τραγικό. Αν η Σοφία φώναζε με μια φωνή, δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Μπορεί να έχει γίνει άλλη χρήση. Φοβάμαι για τα μέλη της Ομοσπονδίας”.

Δείτε όλα όσα είπε ο Τάσος Μπουντούρης στο παρακάτω βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top