0
Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, σχετικά με την παρουσία των Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι, όπου και πέρασαν τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο Ντουμπάι ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο πρώην εκδότης, σε συνομιλία που είχε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day του Alpha το πρωί της Δευτέρας (4/1) της μετέφερε μήνυμα σχετικά με την παρουσία του εκεί.

«Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία στην οποία δουλεύει. Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του σε αυτή τη φάση της ζωής του. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μια εταιρία που έχει μετοχές στο Nammos Dubai. Είχε 2.000 με 3.000 Έλληνες, εκτός από τους σελέμπριτις, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να μείνουν σε χαμηλού μπάτζετ ξενοδοχεία. Γινόταν χαμός! Τον πείραξαν πιο πολύ τα σχόλια που του έλεγαν ότι είναι χρεοκοπημένος και εκείνος πάει διακοπές στο Ντουμπάι» ήταν το μήνυμα που μετέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top