0
Κρίσιμη, αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση υγείας του 54χρονου υποδιοικητή του Θριασίου, που λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του για κορονοϊό, εισήχθη στη ΜΕΘ με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια.

«Είναι ακόμη διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ της Νίκαιας. Προσπαθούμε να παλέψουμε, οι γιατροί δηλαδή, είναι να τον κάνουν καλά. Κυριολεκτικά να ζήσει. Η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή» ανέφερε μιλώντας στο MEGA η σύζυγος του υποδιοικητή.

Στις 27 Δεκεμβρίου, ο 54χρονος διοικητικός του Θριάσιου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Πιλάλης έκανε το εμβόλιο για τον κορoνοϊό. Τις μέρες που ακολούθησαν η υγεία του άρχισε, για άγνωστο λόγο να επιδεινώνεται, με τους γιατρούς του, όπως λέει η σύζυγός του, να μην αποκλείουν να πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου.

«Δεν το αποκλείει κανείς από τους γιατρούς. Αυτή τη στιγμή όσοι λένε ότι αποκλείεται ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου δεν θα έπρεπε να το λένε γιατί τα επιστημονικά δεδομένα που έχουμε δεν μας το εξασφαλίζουν απόλυτα αυτό. Θα έπρεπε και μερικοί που βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις να σέβονται τη μάχη που δίνει» συμπλήρωσε η σύζυγος του 54χρονου.

Τριάντα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου, διασωληνώθηκε. Οι πρώτες ώρες ήταν δραματικές με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Παρ’ ολίγον να φύγει κάποια στιγμή. Την Πρωτοχρονιά, την πρώτη μέρα που μετακινήθηκε από το Θριάσιο στη Νίκαια το μεσημέρι, νωρίς το απόγευμα, υπήρξε αυτός ο κίνδυνος, τον οποίο ευτυχώς τον ξεπέρασε» πρόσθεσε η σύζυγός του.

Oι γιατροί προσπαθούν να διαπιστώσουν τι έστειλε τον 54χρονο στη ΜΕΘ και προκάλεσε την κατάρρευση των πνευμόνων του.

«Έχουν αποκλείσει ότι είναι ο ιός της COVID-19, ο ιός της γρίπης, άλλοι ιοί ή μικρόβια και τώρα προσπαθούν μήπως υπάρχει κάποιο βακτήριο που έχει προκαλέσει την οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Ξέρετε έχουμε κάνει πάρα πολλές αναλύσεις σε πολλά εργαστήρια ακόμη και στο ΠΑΣΤΕΡ, ακόμη και στο ΙΙΕΒΕΑΑ, ακόμη και στο Σωτηρία. Πλέον αγωνιούμε, θέλουμε να βρεθεί τι φταίει» συμπλήρωσε η σύζυγος του 54χρονου.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top