0
Η Ρένα Κουβελιώτη μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και λίγα χρόνια, τις κρίσεις που παθαίνει και τις συνέπειες που έχει στη ζωή της το γεγονός ότι ο εγκέφαλός της έχει εικόνα ηλικιωμένης γυναίκας. 

Η δημοσιογράφος του Alpha περιέγραψε την κρίση απόλυτης αμνησίας που βίωσε για πρώτη φορά και εξήγησε πως ένιωσε όταν για μερικά λεπτά δεν ήξερε καν ποια είναι. 

«Το έπαθα τυχαία όταν είχα γυρίσει από ρεπορτάζ και ήμουν στην αίθουσα σύνταξης. Ήταν μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Κατέβηκα στο γραφείο και… δεν θυμάμαι μετά. Λιποθύμησα, ήρθε το ασθενοφόρο, πήγαμε στο ΚΑΤ και μου έκαναν αξονική. Αρχικά θεώρησαν ότι είναι λάθος και μπέρδεψαν τις αξονικές γιατί στον ίδιο χώρο ήταν και μια ηλικιωμένη γυναίκα. 

Η αξονική μου δηλαδή έδειξε μια εικόνα ενός εγκεφάλου ηλικιωμένου. Μετά ήρθε η επιβεβαίωση και μου είπαν πως πρέπει να το ψάξω γιατί υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα σύμπτωμα αλλά δεν ήταν και η μνήμη το δυνατό μου σημείο. Θορυβήθηκα όταν άρχισα να παθαίνω τις κρίσεις. Την πρώτη φορά τρόμαξα. Σαν να πέφτει μαύρο. Ξαφνικά δεν ξέρω ούτε που πηγαίνω, ούτε από που ξεκίνησα, ούτε ποια είμαι. Τίποτα. Μαύρο» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

«Αν με ρωτήσουν ποια είμαι, δεν ξέρω να απαντήσω, για αυτό έχω βάλει και σε διάφορα σημεία καρτελάκι με τα στοιχεία μου. Αν πάθω κάτι ανεπανόρθωτο να ξέρουν ποια είμαι. Οι κρίσεις δεν πρέπει να ξεπερνούν ούτε 5 με 6 λεπτά. Κάποια φορά κατέβασα έναν καθρέπτη να δω τη μορφή μου. Το έχω πάθει όταν οδηγώ και παραμένω στο τιμόνι», εξομολογήθηκε η Ρένα Κουβελιώτη. 


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top