0
Μια άγρια δολοφονία κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση ενός 64χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου νηπιαγωγείου στο Χαλάνδρι. 

Δράστης του εγκλήματος είναι ένα συνάδελφος του θύματος που είχε αρπάξει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του 64χρονου. Ο δολοφόνος του οδηγού τον στραγγάλισε με σεντόνι στο Λαύριο και ομολόγησε τις πράξεις στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που έλυσαν το μυστήριο.

Το χρονικό του εγκλήματος

Στις 15 Νοέμβριου του 2020 στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων δηλώθηκε η εξαφάνιση του 64χρονου οδηγού. Όμως από την πρώτη στιγμή υπήρχαν πολλά κενά δημιουργώντας έντονες υπόνοιες στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Την 1η Ιανουαρίου στην περιοχή Αγριλέζα Λαυρίου δυστυχώς εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη η σορός του 64χρονου επιβεβαιώνοντας τα σενάρια των αστυνομικών της ασφαλείας βορειανατολικής Αττικής.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μεγάλη έρευνα και ένα από τα πρώτα πράγματα που έγιναν ήταν η άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών ενώ ερευνήθηκαν όλα τα τηλέφωνα που υπήρχαν στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή.

Ένα από τα τηλέφωνα που διαπιστώθηκε ότι ήταν στο σημείο την περίοδο όπου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του θύματος ήταν και ενός συναδέλφου και φίλου του θύματος.

Το κίνητρο του δράστη

Το θύμα ήταν ένα άτομο το οποίο δεν γνώριζε πώς να χειρίζεται τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Έτσι απευθύνθηκε για βοήθεια στον δράστη ο οποίος με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να έχει πρόσβαση στα στοιχεία ταυτότητας και κάρτας του 64χρονου. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι το θύμα είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό 118.000 ευρώ ενώ μετά τον θάνατο του υπήρχαν μόλις 3.000.

Ο δράστης του φονικού σύμφωνα με τη δικογραφία όλο το προηγούμενο διάστημα εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο 64χρονος δεν γνώριζε από ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές κατάφερε και του άρπαξε το υπέρογκο ποσό.

Τον κατάλαβε και τον σκότωσε

Όταν ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου διαπίστωσε τελικά πως έλειπαν τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον λογαριασμό του απευθύνθηκε στον συνάδελφο του τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο.

Έτσι οι δυο άνδρες με το όχημα του δράστη πήγαν στην περιοχή Αγριλέζα Λαυρίου. Εκεί διαπληκτιστήκαν και πιάστηκαν στα χεριά με τον δράστη να υποστηρίζει πως ο 64χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στα βράχια χάνοντας τις αισθήσεις του.

Τότε με ένα σεντόνι το οποίο τύλιξε γύρω από το λαιμό του θύματος τον στραγγάλισε μεταφέροντας το πτώμα σε άλλο σημείο ώστε να μην εντοπιστεί. Ενώ οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως πέταξε το σεντόνι σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής.

Ζητάει συγγνώμη

Ο δράστης της δολοφονίας του 64χρονου ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της ασφάλειας πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στον 64χρονο.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top