0
Επτά μήνες μετά από την εγκληματική επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο, η Ιωάννα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά δίνοντας καθημερινά μια σκληρή μάχη. 

Η τραγική ιστορία που βιώνει, ωστόσο, έχει προκαλέσει μια παγκόσμια εκστρατεία αγάπης και αλληλεγγύης που έχει φύγει πλέον πέρα από τα ελληνικά σύνορα με πρωτοβουλία της Αννίτας Ναθαναήλ.


Η επιχειρηματίας και πρώην τηλεπαρουσιάστρια ανέλαβε δράση προκειμένου να βοηθήσει την Ιωάννα, το πρόσωπό της οποίας, στο 94%, έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα, ενώ σημαντικές είναι οι βλάβες στο λαιμό και τα δύο χέρια της. Εχει ήδη υποβληθεί σε επτά μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις και οι γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειαστεί περισσότερες από 30 χειρουργικές επεμβάσεις για να επανακτήσει τη λειτουργικότητα της. Είναι βέβαιο ότι έχει ακόμη πολύ μακρύ και δύσκολο δρόμο μέχρι την ίαση.

Μέσω της παγκοσμίως αναγνωρισμένης πλατφόρμας GoFundme και με το σύνθημα Help for Ioanna, η Αννίτα Ναθαναήλ έδωσε το έναυσμα προκειμένου να αρχίσει ένας μαραθώνιος αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής ενίσχυσης της Ιωάννας. «Μία εκστρατεία αγάπης για την Ιωάννα μας! 7 μήνες μετά την τραγική επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα εξακολουθεί να δίνει μια σκληρή μάχη. Όμως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή της. Μια μικρή συνεισφορά, έστω και από 5 ευρώ από τον καθένα μας μπορούν να επισπεύσουν την ίασή της και να την κάνουν να νιώσει την αγάπη και τη στήριξη που τόσο έχει ανάγκη!» έγραψε στο προφίλ της στο Facebook η Αννίτα Ναθαναήλ.

Και ήδη είναι συγκινητική η συνεισφορά ανθρώπων από ολόκληρο τον πλανήτη καθώς μόλις σε λίγες ημέρες έχουν συγκεντρωθεί περίπου 7.500 δολάρια από δωρεές. Οσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην Ιωάννα μπορούν να το κάνουν εδώ μέσω της πλατφόρμας GoFundme.  

 

Σε προηγούμενη ανάρτησή της η Αννίτα Ναθαναήλ έγραψε στο Facebook για την 
Ιωάννα:

   

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top