0
«Αλβανοί δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες στρατιώτες». Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με τα αλβανικά ΜΜΕ να αναπαράγουν την είδηση. 


Στο βίντεο πρωταγωνιστούν δύο νεαροί που μιλούν αλβανικά και δίνουν εντολές σε δεκάδες Έλληνες στρατιώτες.


Στο βίντεο λοιπόν, το οποίο είναι γνήσιο και όχι προϊόν μοντάζ, δύο φαντάροι μιλώντας αλβανικά στέλνουν χαιρετισμούς σε Αλβανούς φίλους τους, τους οποίους έχουν κάνει και tag στο βίντεο. Στη συνεχεία ένας εξ αυτών, αυτός που δίνει τα παραγγέλματα, φωνάζει ρυθμικά το όνομα ενός Αλβανού καλλιτέχνη που ακούει στο όνομα Meriton και είναι ανάμεσα σε αυτούς που αφιερώνει το βίντεο.


Το θέμα που προκύπτει εδώ τώρα είναι το εξής. Σύμφωνα με τα Αλβανικά ΜΜΕ, ο καλλιτέχνης Meriton, είναι από το Κόσοβο. Μήπως οι στρατιώτες έχουν καταγωγή από το Κόσοβο;


Οι Κοσοβάροι ως γνωστόν μισούν θανάσιμα την Ορθοδοξία, την Σερβία και την Ελλάδα. Ενώ πολλοί από αυτούς έχουν πολεμήσει και με το ISIS.

Πως θα αντιδράσουν οι συγκεκριμένοι, σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία;

Η είδηση «βόμβα» όμως είναι αλλού. Τα Αλβανικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν γι’ αυτές τις εικόνες.

Σύμφωνα με άρθρα Αλβανικών site και εφημερίδων, «δεκάδες Αλβανοί έχουν διεισδύσει στον Ελληνικό Στρατό». Ο τρόπος που καταγράφουν το συγκεκριμένο ζήτημα είναι άκρως απαξιωτικός για την χώρα μας και δείχνουν πως το απολαμβάνουν!

Μην ξεχνάμε πως κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και στον Γερμανικό Στρατό. Όπου υπηρετούν δεκάδες Τούρκοι, πολλοί εξ’ αυτών είναι και «Γκρίζοι Λύκοι»!


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top