0
Άλλη μια επιτυχία είχαν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης που κατάφεραν μετά από καταδίωξη να συλλάβουν δυο ληστές που είχαν κλέψει ένα ολόκληρο χρηματοκιβώτιο μαζί με ένα τζιπ από μια μάντρα. 

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από ανάρτησή του στο Facebook αστυνομικός της άμεσης δράσης και συνδικαλιστής Χρήστος Μπαλάσκας απονέμοντας τα εύσημα στους συναδέλφους του.

Όπως αναφέρει επρόκειτο για μια περιπετειώδης καταδίωξη που έγινε μετά από σήμα που έλαβε η άμεση δράση για διάρρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων επί της Λ.Καρέα στον Βύρωνα.


Το όχημα που μόλις είχε κλαπεί από την μάντρα ανέπτυξε ταχύτητα, αλλά οι άνδρες της Αμεσης Δράσης έχοντας στην πορεία βοήθεια και από περιπολικά.


Το κλεμμένο όχημα κατέβηκε την Κατεχάκη μπήκε Μεσογείων, Παππαδά και φάνηκε ότι δεν θα σταματούσε με τίποτα, όμως τελικά στο τέρμα της οδού Δάφνης στο Π.Ψυχικό, έσπασε την μπάρα εισόδου στο παλιό λατομείο και μπήκε μέσα.


Εκεί εγκατέλειψαν οι δράστες το όχημα και προσπάθησαν να ξεφύγουν. Μετά από λίγο οι δύο δράστες συνελήφθησαν. Στο κλεμμένο αυτοκίνητο όπως τονίζει βρέθηκε και το χρηματοκιβώτιο το οποίο είχαν κλέψει από την μάντρα αυτοκινήτων, καθώς και τα διαρρηκτικά εργαλεία. Θα γίνει έρευνα αν η συμμορία έχει εμπλακεί και σε άλλες κλοπές.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top