0
Aυτός ο λαικισμός και η αθλιότητα των ψεκασμένων δεν έχουν όρια.

Βγαίνουν τώρα και κατηγορούν τη κυβέρνηση, τους υπουργούς και τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού επειδή σπεύδουν να εμβολιασθούν.

Έως πριν λίγες μέρες το εμβόλιο ήταν ένα παρασκεύασμα του Κυριάκου παρέα με τον Bill Gates (αλήθεια, ο Bill εμβολιάστηκε;) και τον Σόρος, οι οποίοι πόνταραν στις θανάσιμες παρενέργειες του εμβολίου ώστε να ξεπαστρέψουν τους οξυδερκείς ψηφοφόρους του Σύριζα και τους απογόνους τους από προσώπου γης.

Στη συνωμοσία συμμετείχαν και οι Εβραίοι οι οποίοι στο μεταξύ έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης στους εμβολιασμούς της χώρας τους.

Όταν οι ψεκασμένοι διαπίστωσαν ότι αυτή η θεωρία δεν στέκει άλλαξαν το τροπάρι και υποστήριζαν ότι τα εμβόλια δεν πρόκειται να έλθουν σύντομα στη χώρα μας. Όταν κι αυτό συνέβη, άρχισαν να κατηγορούν τη κυβέρνηση και τα μέλη της γιατί έσπευσαν να εμβολιασθούν πρώτοι και δεν άφησαν να προηγηθούν οι ψεκασμένοι του Σύριζα οι οποίοι τελικά δεν είναι και τόσο ευάλωτη ομάδα.

Κι αυτό γιατί η τοξικότητά τους είναι επικίνδυνη.

Κατηγορούν λοιπόν τώρα τα κυβερνητικά στελέχη ότι κάνουν κατάχρηση εξουσίας και σπεύδουν να εμβολιασθούν παίρνοντας τη θέση ευπαθών ομάδων οι οποίες θα έπρεπε να προηγούνται. Την ίδια στιγμή καταφθάνουν στη χώρα μας δεκάδες χιλιάδες νέα εμβόλια…

Τι να πεις για τους ψεκασμένους; Τι να πεις και για τους ψηφοφόρους που τους έκαναν κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Folli Follie, ήταν ότι χειρότερο γνώρισε η χώρα στη μεταπολίτευση…

Β.Μ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top