0
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα ολοένα και περισσότεροι υγειονομικοί εμβολιάζονται κατά του κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα, ελάχιστα συζητιέται το σχέδιο επαναφοράς της κανονικότητας στην εστίαση, με τον κλάδο να πλήττεται δραματικά και τους καταστηματάρχες να έχουν φτάσει πλέον σε αδιέξοδο.

Τις τελευταίες ώρες, συζητιέται η πιθανή ημερομηνία ανοίγματος της εστίασης, η οποία ωστόσο δεν είναι αυτή που θα ήλπιζαν εργαζόμενοι και ιδιοκτήτες.

Συγκεκριμένα, ως πιθανή ημερομηνία ανοίγματος ορίζεται η 15η Μαρτίου ή αλλιώς… η φετινή Καθαρά Δευτέρα. Κι αυτό με την προϋπόθεση πως ο εμβολιασμός των πολιτών όχι μόνο θα έχει ξεκινήσει μα θα βρίσκεται και σε ικανοποιητικό στάδιο, προκειμένου να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με ασφάλεια.

Φυσικά, η πρόταση αυτή για την εστίαση δεν έχει «κλειδώσει» καθώς τα πάντα θα κριθούν από τα νούμερα των επόμενων ημερών. Νέα κρούσματα, διασωληνωμένοι και θανόντες θα κρίνουν κατά πόσο είναι είναι εφικτή η επιστροφή των πολιτών σε καφετέριες και εστιατόρια, με την κυβέρνηση να μην έχει προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις για τον συγκεκριμένο κλάδο.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top