0
Ένα μυστικό όπλο διαθέτει στη φαρέτρα της η Ελλάδα το οποίο αξιοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον τελευταίο καιρό.

Το μυστικό αυτό όπλο ονομάζεται S-300. Πρόκειται για το ρωσικό σύστημα αεράμυνας που βρίσκεται στην Κρήτη.

Η Ελλάδα διαθέτει την ευχέρια χρήσης κατά το δοκούν των S-300, σε αντίθεση με την Τουρκία που μόνο να… ξεσκονίζει μπορεί τους S-400.

Έτσι, Ισραηλινοί, Σαουδάραβες και Εμιρετιανοί έχουν την δυνατατότητα, κατά την διάρκεια των κοινών ασκήσεων με την Ελλάδα στα ανοιχτά της Κρήτης (σ.σ. τυχαίο ότι όλες οι ασκήσεις γίνονται εκεί;), να μπορούν να κάνουν προσομοιώσεις επιθέσεων στους S-300 και το αντίθετο, δοκιμάζοντας τα ραντάρ τους.

Οι Ισραηλινοί έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για την αντίδραση των S-300, αφού αυτό είναι το βασικότερο πυραυλικό σύστημα που πρέπει να αντιμετωπίσουν σε μία ενδεχόμενη και πολύ πιθανή πλέον, επίθεση στο Ιράν.

Η Ελλάδα λέγεται πως χρησιμοποιεί την τεχνολογία των S-300 προς όφελός της, ενώ μπορεί να τους χρησιμοποιήσει όποτε χρειαστεί.

Ισραηλινοί, Σαουδάραβε και Εμιρετιανοί δεν… αγάπησαν ξαφνικά την Ελλάδα και στέλνουν συνεχώς τα καλύτερά τους αεροπλάνα στην Κρήτη, αλλά οι συνθήκες οδήγησαν στην αμοιβαία συνεργασία των συγκεκριμένων χωρών με την Αθήνα, η οποία χρησιμοποιεί τα όπλα που έχει στην διαθεσή της για να προσελκύσει κι άλλους συμμάχους.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top