0
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιστρέφει σήμερα στην Ουάσινγκτον από το θέρετρο του, στη Φλόριντα την Πέμπτη, μια μέρα νωρίτερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επιβιβάστηκε στις 12 το μεσημέρι τοπική ώρα στο Air Force One με την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ. Το προεδρικό αεροπλάνο ήταν σταθμευμένο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Παλμ Μπιτς.

Ο Τραμπ, ο οποίος αρχικά είχε προγραμματίσει να παρευρεθεί σε ένα πάρτι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο θέρετρο του Mar-a-Lago και στην διάρκεια της επιβιβασής του δεν είπε τίποτα στους δημοσιογράφους ενώ και ο Λευκός Οίκος δνε έκανε καμία αναφορά.

Ο κ. Τραμπ συνεχίζει την προσπάθεια αποστρέψει το βέτο στο νόμο για την Εθνική Ασφάλεια και επιμένει να ζητά από τη Γερουσία να εγκρίνει βοήθεια 2 χιλιάδων δολαρίων για κάθε πολίτη της Αμερικής και να όχι 600 δολάρια που θέλουν οι Δημοκρατικοί που έχουν πριμοδοτήσει και πάρα πολλές ΜΚΟ.

Στο άλλο μέτωπο, των εκλογών, ήδη εκπονείται σχέδιο να ακυρώσουν τα αποτελέσματα σε πέντε επίμαχες πολιτείες και αντί των εκλεγμένων εκλεκτόρων, να σταλούν να ψηφίσουν διορισμένοι.

Άγνωστες ακόμα παραμένουν οι εξελίξεις στην αμερικανική πολιτική σκηνή.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top