0
Ελεύθερος έκανε τις βόλτες του ο Αλβανός βαρυποινίτης, Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος επενέβαινε σε ένα τζιπ το οποίο οδηγούσε ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα της νύχτας. 

Μάλιστα ο λόγος για τον οποίο τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί ήταν... για τον κορωνοϊό. 

Ο Αλκέτ Ριζάι είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού και κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή πέρασαν κοντά σε μπλόκο που είχε στήσει οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού…

Όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σταμάτησαν το πολυτελές αυτοκίνητο για έλεγχο, μέσα στην πόλη, δεν μπορούσαν να φανταστούν τι θα ακολουθούσε. Όλα ξεκίνησαν το μεσήμερι της Παρασκευής όταν ένα μαύρο BMW με φιμέ τζάμια τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών ενός περιπολικού της Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας και το σταμάτησαν για έλεγχο στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γ. Πλατή, στη Λαμία.

Όταν άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού οι αστυνομικοί, αλλά και όσοι πολίτες βρέθηκαν στο σημείο που παρακολουθούσαν τον έλεγχο, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο συνοδηγός δεν ήταν άλλος από τον βαρυποινίτη των φυλάκων Δομοκού, Αλκέτ Ριζάι.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο ο βαρυποινίτης κρατούμενος είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού, ενώ οδηγός στο πολυτελές θωρακισμένο αυτοκίνητο ήταν ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα στη νύχτα της Αθήνας. Ένα άτομο που είχε εμπλακεί σε δολοφονίες νονών της νύχτας, χωρίς όμως ποτέ να αποδειχθεί η ενοχή του.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ένας  άλλος 36χρονος Αλβανός "πρόσφυγας", σε βάρος του οποίου υπήρχε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και κατοχή εκρηκτικών υλών!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας όπου παρέμεινε μέχρι το βράδυ, που έφτασε από την Αθήνα ειδική αστυνομική ομάδα για να τον παραλάβει.

Στον Αλκέτ Ριζάι και στο τρίτο άτομο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, για παράβαση των μέτρων κατά της διαποράς του... κορωνοϊού!

Οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται σε ότι αφορά τον έτερο Αλβανό πρόσφυγα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top