0
Με τον κίνδυνο της χρεοκοπίας να έχει εμφανιστεί στο Καμπ Νου, αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι θα γλίτωνε η Μπαρτσελόνα αν πουλούσε τον Μέσι ή πόσο μεγάλο είναι το συμβόλαιο του. Και η «El Mundo» δίνει την απάντηση: 555,237,619 ευρώ!

Η ισπανική εφημερίδα σε αποκλειστικό της δημοσίευμα αναφέρει τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα το οποίο έχει ισχύ από τον Νοέμβριο του 2017 και ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Τα νούμερα... ζαλίζουν όμως φανερώνουν και την τεράστια αξία του Αργεντίνου που είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους. 

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτει η «El Mundo», με την υπογραφή του συμβολαίου ο Λιονέλ Μέσι έλαβε 138 εκ. ευρώ την σεζόν, ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται και τα μπόνους στόχων, ενώ υπάρχουν και άλλες δύο ξεχωριστές πληρωμές. Η μία αγγίζει τα 115,225,000 ευρώ το οποίο έλαβε όταν συμφώνησε στην ανανέωση, ενώ υπάρχει και ένα ποσό «αφοσίωσης» ύψους 77,929,955 ευρώ το οποίο θα λάβει ο Μέσι αν δεν φύγει πριν την λήξη του συμβολαίου του, κάτι που όπως φαίνεται δεν θα γίνει άρα θα το πληρωθεί. 

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ο Λιονέλ Μέσι έχει πληρωθεί ήδη το 92% του συμβολαίου του, με το ποσό από το 2017 ως το 2021 να υπολογίζεται κοντά στο μισό δις, για την ακρίβεια σε 555,237,619 ευρώ. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top