0
Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, ένα παράξενο θέαμα που έμοιαζε να καίγεται ψηλά στην ατμόσφαιρα, πάνω από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Κι ενώ πολλοί χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα έκαναν λόγο απλά για έναν μετεωρίτη που φλέγεται, ο γνωστός κυνηγός εξωγήινων Σκοτ Γουόρινγκ ανέφερε πως δεν αποκλείεται να ήταν ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο.

Ο «ειδικός» στις θεωρίες συνωμοσίας επέμεινε ότι δεν «καταγράφηκε, βρέθηκε ή αναφέρθηκε σύγκρουση από μετεωρίτη» τη συγκεκριμένη στιγμή, ενώ ανέφερε ότι το υποτιθέμενο εξωγήινο σκάφος «ταξίδεψε στην πλησιέστερη εξωγήινη βάση εξαιρετικά κατεστραμμένο».

«Η εξωγήινη βάση πιθανότατα βρίσκεται κάτω από ένα ψηλό βουνό στη Δυτική Βιρτζίνια. Πώς κάτι τόσο μεγάλο γίνεται να μην συγκρουστεί όταν πέφτει;» διερωτήθηκε ο Γουόρινγκ.

«Το απίθανο… γίνεται πιθανό ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Οπότε… προσγειώθηκε με ασφάλεια, αλλά μόλις που τα κατάφερε να φτάσει ολόκληρο στην εξωγήινη βάση» συνέχισε ο συνωμοσιολόγος.

Από την άλλη, υπήρξαν και αρκετοί που μίλησαν απλά για «ένα αεροσκάφος που πετούσε στα 30 χιλ. πόδια οπότε ο ήλιος φώτιζε τα ίχνη των καυσαερίων του».
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top