0
Ο καθηγητής Ιατρικής του πανεπιστημίου της Γενεύης υποστήριξε μιλώντας στα MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ και τη Ράνια Τζίμα ότι δεν θα πρέπει να δούμε το εμβόλιο ως περιορισμό των δραστηριοτήτων, αλλά ως περισσότερες ελευθερίες.


Ο κ. Δερμιτζάκης σημείωσε ότι είναι πολύ λογική η ιδέα για τη θέσπιση του «διαβατηρίου εμβολίου» στο σημείο που βρισκόμαστε, ενώ τόνισε πως θα μπορεί να κριθεί αναγκαίο σε πολλές δραστηριότητες που έχουν τον κίνδυνο υπεμετάδοσης, όπως μπορεί να είναι τα σχολεία ή τα πολυκαταστήματα.

«Εάν κάποιος επιλέξει να μην το κάνει, τότε δεν θα μπορεί να έχει όλες τις ελευθερίες» υπογράμμισε ο κ. Δερμιτζάκης, που ανέφερε ότι θα μπορούσε θεωρητικά να εμβολιαστούν και τα παιδιά.

Παράλληλα, ο καθηγητής Ιατρικής του πανεπιστημίου της Γενεύης σχολίασε τον αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα μας, υποστηρίζοντας ότι ο αριθμός είναι ανησυχητικός, καθώς φαίνεται πως η πορεία της πανδημίας πηγαίνει «προς τα πίσω».

«Αν διατηρηθεί αυτός ο αριθμός θα δούμε αύξηση των κρουσμάτων. Ελπίζω ότι δεν θα διατηρηθεί, καθώς τότε το lockdown δεν δουλεύει τόσο καλά όσο νομίζουμε» κατέληξε ο κ. Δερμιτζάκης.

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top