0
Η χαρά του Ευαγγελάτου σε ένα ακόμη ρεσιτάλ τρομολαγνείας έρχεται να συμπληρωθεί από τον τρόμο που εμπορεύονται και οι πάσης φύσεως καθηγητές τύπου Δερμιτζάκη και Σύψα οι οποίοι έχουν αντιληφθεί ότι όσο πιο θανάσιμες είναι οι δηλώσεις τους τόσο πιο πολύ θα τους προβάλλουν τα κανάλια.

Το παράξενο με αυτούς τους καθηγητές είναι που βρίσκουν χρόνο από την επιστήμη τους για να είναι κάθε μέρα στα κανάλια.

Για ποιο λόγο το Πανεπιστήμιο της Γενεύης για παράδειγμα να πληρώνει τον κ. Δερμιτζάκη;

Το ίδιο ισχύει και για τον Σύψα. Όλοι αυτοί θα έπρεπε να πληρώνονται από τα κανάλια που τους φιλοξενούν.

Ο Δερμιτζάκης έδωσε πόνο

Για την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα, την οποία χαρακτήρισε ανησυχητική, μίλησε στο MEGA, καθηγητής Ιατρικής του πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δερμιτζάκης υποστήριξε ότι ο σημερινός αριθμός των κρουσμάτων, είναι ανησυχητικός, καθώς φαίνεται πως η πορεία της πανδημίας πηγαίνει «προς τα πίσω».

«Αν διατηρηθεί αυτός ο αριθμός θα δούμε αύξηση των κρουσμάτων. Ελπίζω ότι δεν θα διατηρηθεί, καθώς τότε το lockdown δεν δουλεύει τόσο καλά όσο νομίζουμε» εξήγησε ο κ. Δερμιτζάκης.

Ακόμα, αναφερόμενος στο εμβόλιο, εξήγησε ότι δεν θα πρέπει να το δούμε ως περιορισμό των δραστηριοτήτων, αλλά ως περισσότερες ελευθερίες.

Ο κ. Δερμιτζάκης σημείωσε ότι είναι πολύ λογική η ιδέα για τη θέσπιση του «διαβατηρίου εμβολίου» στο σημείο που βρισκόμαστε, ενώ τόνισε πως θα μπορεί να κριθεί αναγκαίο σε πολλές δραστηριότητες που έχουν τον κίνδυνο υπεμετάδοσης, όπως μπορεί να είναι τα σχολεία ή τα πολυκαταστήματα.


«Εάν κάποιος επιλέξει να μην το κάνει, τότε δεν θα μπορεί να έχει όλες τις ελευθερίες» υπογράμμισε ο κ. Δερμιτζάκης, που ανέφερε ότι θα μπορούσε θεωρητικά να εμβολιαστούν και τα παιδιά.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top