0
Ισχυρή έκρηξη στις 6.40 το πρωί, τοπική ώρα, σημειώθηκε στο κέντρο του Νάσβιλ, στο Τενεσί των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στη Second Avenue, έξω από το κτήριο της τράπεζας AT&T.
Σύμφωνα με τη μητροπολιτική αστυνομία, η έκρηξη προήλθε από παρκαρισμένο όχημα, ενώ μέχρι στιγμής -από θαύμσα- έχουν αναφερθεί μόλις 3 ελαφρά τραυματίες και πολλες κατεστρεμμένες επιχειρήσεις, καθώς πρόσκειται για δρόμο με έντονη εμπορική κίνηση.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι αρχές λίγο πριν τις 10 το πρωί, τοπική ώρα, οι αξιωματικοί της αστυνομίας αποκάλυψαν ότι βρίσκονταν ήδη καθ’ οδόν για το όχημα, το οποίο είχε αναφερθεί ως ύποπτο όταν συνέβη η έκρηξη.

«Ένας αξιωματικός απάντησε σε κλήση και αφού αξιολόγησε, η ειδική μονάδα ήταν καθ ‘οδόν προς το κέντρο της πόλης όταν πραγματοποιήθηκε η ισχυρή έκρηξη που συνδέεται με το όχημα.

Ήταν πολύ ισχυρή η έκρηξη, όπως μπορείτε να δείτε από το δρόμο. Το αστυνομικό τμήμα, οι συνεργάτες του, το FBI και η ATF διεξάγουν έρευνα μεγάλης κλίμακας» ανέφερε ο ίδιος αξιωματικός. «Πιστεύουμε ότι η έκρηξη ήταν σκόπιμη πράξη», συμπλήρωσε.













loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top