0
Νεκρός έπεσε ένας από τους θεωρούμενους ως «σκληρούς της νύχτας», ο Δημήτρης Καπές στα Βριλήσσια, περίπου στις 3.20 το μεσημέρι όταν, κι ενώ εκινείτο πεζός στην οδό Υμηττού, τον πλησίασε ένα αυτοκίνητο μέσα από το οποίο το πυροβόλησαν οι δράστες.

Η εκτέλεσή του, φαίνεται να συνδέεται με τον θάνατο του πρώην ΕΚΑΜίτη Σπύρου Παπαγεωργίου. 

Οι δράστες γάζωσαν τον Δημήτρη Καπέ μέσα από μια BMW την οποία στην συνέχεια έκαψαν στο Πάτημα Χαλανδρίου και από εκεί σύμφωνα με πληροφορίες διέφυγαν με ένα Mini Cooper.

Ο Δ.Καπές συνδεόταν με γνωστή εταιρεία security της Μυκόνου, η οποία επίσης έχει απασχολήσει στο παρελθόν με διάφορες καταστάσεις τις αρχές.

Το θύμα, ήταν ηλικίας 56 ετών και κάτοικος Βριλησσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε εμπλακεί την δεκαετία του ‘90 στο μεγάλο Συνδικάτο του Εγκλήματος με τις δολοφονίες «νονών» της νύχτας. Επίσης, πρόσφατα το όνομά του αναφερόταν στην δικογραφία έρευνας της ΕΥΠ για επίορκους αστυνομικούς.

Επίσης, θεωρείται ότι στο παρελθόν ήταν στενός συνεργάτης «τραπεζίτη» της νύχτας που δολοφονήθηκε το 2019 στο Χαϊδάρι.

Πρώτη φορά είχε συλληφθεί την δεκαετία του ’80 στη Σουηδία με διεθνές ένταλμα σύλληψης των ελληνικών διωκτικών αρχών.

Ο Καπετανάκης είχε συλληφθεί για τη ληστεία που είχε γίνει στις 10 Ιουνίου του 2001 στην γνωστή γαλακτοβιομηχανία "Δέλτα" με λεία 169.000.000 δραχμές. Ο ίδιος μαζί με άλλα δύο άτομα κατάφεραν να μπουν στην εταιρεία χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και στη συνέχεια φορώντας κουκούλες, έδεσαν το λογιστή με χειροπέδες σε σώμα καλοριφέρ και από το ανοιχτό χρηματοκιβώτιο πήραν τα χρήματα και κατάφεραν να διαφύγουν.




loading...


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top