0
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διαδικασία ανανέωσης και αναβάθμιση του στόλου των περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τελευταία προσθήκη αποτελούν 31 νέα περιπολικά  Hyundai i30 με 1.600ρη diesel κινητήρα των 115 ίππων, τα οποία παραδόθηκαν από τη Hyundai Ελλάς στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής.

Σημειώνεται πως και τα 31 οχήματα θα παραχωρηθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνεισφέροντας στην επιτυχή έκβαση των αστυνομικών επιχειρήσεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.


Υπενθυμίζεται πως το Hyundai i30 προσφέρεται σε μια ευρεία γκάμα κινητήρων, diesel, βενζίνη, όπως και με ήπια υβριδικά κινητήρια σύνολα (48V), με μηχανικό αλλά και αυτόματο 7τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων (7-DCT).

Η ανανεωμένη έκδοση του μικρομεσαίου της νοτιοκορεατικής εταιρείας, φέρει κομψή εμφάνιση, με μεγαλύτερη μάσκα, πιο λεπτούς προβολείς και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.


Επιπροσθέτως, στο εσωτερικό δεσπόζει μια οθόνη αφής των 10,5 ιντσών (σύστημα πολυμέσων), ενώ ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top