0
Η Μόσχα αποκαλύπτει το σχέδιο των ΗΠΑ για τα F-35 και γιατί έχουν αποφασίσει (σ.σ. με τα σημερινά δεδομένα) να δώσουν τα στελθ μαχητικά στην Ελλάδα.

Η Μόσχα επικαλείται ειδικούς του ΝΑΤΟ για να παρουσιάσει την αλήθεια αναφορικά με το πόσο ετοιμοπόλεμες είναι είναι οι εναέριες δυνάμεις της Ελλάδας και της Άγκυρας.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, η Αθήνα έχει 207 ετοιμοπόλεμα μαχητικά αεροσκάφη ενώ η Άγκυρα 189. Επιπλέον, όπως σημειώνουν, οι Έλληνες θα λάβουν από τους Γάλλους υπερσύγχρονα Rafale ενώ και οι ΗΠΑ τελικά θα δώσουν τα “αόρατα” F-35 στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα πρέπει να καταστρέψει τους τουρκικούς S-400 για να υπερισχύσει στην αέρα, γράφει το Real Clear Defense.

Όπως σημειώνεται, το να δώσει η Ουάσιγκτον F-35 στην Αθήνα εξυπηρετεί τους σκοπούς της αφού αν οι τουρκικοί S-400 καταρρίψουν ένα ελληνικό F-35, τότε το Πεντάγωνο θα εξηγήσει την απώλεια του αόρατου αεροσκάφους ως αποτέλεσμα της ελλειπούς εκπαίδευσης των Ελλήνων πιλότων.

Αντίθετα αν οι Έλληνες πιλότοι καταστρέψουν τους τουρκικούς S-400 τότε αυτό θα αποτελέσει θρίαμβο των δυνατοτήτων των αμερικανικών F-35 σε βάρος των Ρώσων, χωρίς οι Αμερικανοί να έχουν… κοπιάσει ιδιαίτερα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top