0
Η COSMOTE, με στόχο να συνδράμει στο έργο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα επιτηρούν και ενισχύουν τη φύλαξη των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας, προσφέρει στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) δωρεά ύψους 500.000 ευρώ, για την κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών.


Η δωρεά αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού για την υποστήριξη των μέσων περιπολίας και των συστημάτων ενδοεπικοινωνίας στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς και υλικών για την ενίσχυση των κωλυμάτων απαγόρευσης πρόσβασης, συνολικής αξίας 500.000 ευρώ. Το αντικείμενο της δωρεάς καθορίστηκε σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που δημιουργούνται από τη διαρκή επιτήρηση των συνόρων.    


Το συμφωνητικό για την αποδοχή της δωρεάς της COSMOTE, υπεγράφη σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στην αίθουσα "Ιωάννης Καποδίστριας", από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη, του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ. 


Κατά την τελετή υπογραφής του συμφωνητικού, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε: "Ευχαριστούμε την COSMOTE και τον Όμιλο ΟΤΕ, τον κ. Μιχάλη Τσαμάζ που εκπροσώπησε σήμερα τον Όμιλο εδώ, δηλώνοντας ότι αισθανόμαστε ευτυχείς. 

Ο αγώνας των Ένοπλων Δυνάμεων συναντά υποστηρικτές από το επιχειρείν, ενός από τους μεγαλύτερους και σημαντικούς Ομίλους της χώρας, που δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, από τα Στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων, από την Στρατιωτική Ηγεσία και με την στήριξη τις Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου, προκειμένου να φέρουν σε πέρας και στο ακέραιο την αποστολή τους, όπως και κάνουν".

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ανέφερε: "Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναλάβει το ύψιστο καθήκον της περιφρούρησης και της διασφάλισης των συνόρων της χώρας μας σε γη, θάλασσα και ουρανό. 

Στον Όμιλο ΟΤΕ θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να στηρίξουμε έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια, βοηθώντας την άσκηση καθηκόντων στα ελληνικά σύνορα, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και λόγω της πανδημίας. Εκ μέρους των εργαζομένων και της διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ, ευχαριστούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για το έργο που προσφέρουν. Εξασφαλίζουν την ακεραιότητα της χώρας και φροντίζουν ώστε να νιώθουμε όλοι ασφαλείς". 

Μέσα από συνεχείς πρωτοβουλίες και δράσεις για τη στήριξη της κοινωνίας και των πολιτών, του έργου της πολιτείας και την ανάπτυξη της χώρας, όραμα του Ομίλου ΟΤΕ είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου για όλους, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top