0
Συγκεκριμένο σχέδιο εκπονεί η ΕΛ.ΑΣ. για να αποφευχθούν οι εικόνες συγχρωτισμού των πολιτών, ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων με τη μέθοδο click away. 

Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο Open TV, η Ελληνική Αστυνομία έχει αναμορφώσει πλήρως το επιχειρησιακό σχέδιο των ελέγχων, το οποίο περιλαμβάνει ακόμα και την χρησιμοποίηση drone που θα δίνει ακριβή εκόνα για το τι συμβαίνει με την κινητικότητα των πολιτών.

Συγκεκριμένα το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει:

  • Λιγότερα σταθερά μπλόκα
  • Περισσότερες πεζές περιπολίες από την ομάδα ΔΙΑΣ και από την Άμεση Δράση
  • Παρουσία της αστυνομίας σε όλους τους κεντρικούς δρόμους (τόσο σε συνοικιακούς δρόμους όσο και σε συνοικιακά καταστήματα)
  • Τις ημέρες που η κίνηση των των πολιτών θα είναι αυξημένοι (π.χ παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς) ακόμα και drone της ΕΛ.ΑΣ. θα ελέγχει την κυκλοφορία
Σύμφωνα με το Open, δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα να δούμε και κάποιο πρόστιμο που να έχει να κάνει αποκλειστικά με αυτούς που συγχρωτίζονται έξω από τα καταστήματα. Σημειώνεται ότι υπάρχει ήδη πρόστιμο για όσους συγχρωτίζονται αλλά και για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, οι οποίοι δεν θα έχουν φροντίσει να μην υπάρχει συγχρωτισμός έξω από τα καταστήματά τους.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top