0
Σε σοβαρή καταγγελία σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Δημήτρη Βαγενά, προχώρησε το σωματειο των ειδικών φρουρών, κάνοντας λόγο για απρεπή, προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά του εις βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών κατήγγειλε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Δημήτρη Βαγενά, για απρεπή, προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά προς αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε όταν ο Δημήτρης Βαγενάς βγήκε με το όχημα του μέσα από βενζινάδικο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όποτε και μέλη της ΔΙ.ΑΣ. - που βρισκόνταν στο σημείο για τη διενέργεια ελέγχων - διαπίστωσαν πως ο οδηγός του τζιπ κινούνταν ανάποδα σε μονόδρομο.

Όταν του ζήτησαν να σταματήσει εκείνος αρνήθηκε και συνέχισε την πορεία αγνοώντας επιδεικτικά τους αστυνομικούς, ενώ φέρεται να τους είπε: «Δεν είναι η δουλειά σας αυτή. Δεν είναι στα καθήκοντα σας. Εγώ είμαι βουλευτής».

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ανέφεραν το περιστατικό, ενώ συγκράτησαν και την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος για να διαπιστώσουν, στη συνέχεια, ότι ανήκει σε εταιρεία που νοικιάζει αυτοκίνητα στους βουλευτές, με το συγκεκριμένο ανήκει στον Δημήτρη Βαγενά που νωρίτερα είχε παρανομήσει.

Σημειώνεται πως το περιστατικό, που καταγγέλλουν οι Ειδικοί Φρουροί, σημειώθηκε λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι στις 17 Δεκέμβριου.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top