0
Το πιο μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση είναι ο περιορισμός της κινητικότητας των πολιτών την περίοδο των γιορτών. 

Οι λοιμωξιολόγοι φοβούνται ότι η χαλαρότητα των ημερών θα φέρει νέα έκρηξη των κρουσμάτων η οποία μπορεί να οδηγήσει στο τρίτο και πιο σφοδρό κύμα της πανδημίας.

Γι’ αυτό ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που θα χρειαστούν προκειμένου να περιοριστεί η κινητικότητα των πολιτών.

Εκτός από όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί η κυβέρνηση εξετάζει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και ένα νέο μέτρο που αναμένεται να μειώσει δραστικά την κίνηση του κόσμου προκειμένου να μην ξαναδούμε εικόνες σαν τις τελευταίες στο Σύνταγμα. Εκεί όπου η κοσμοσυρροή σίγουρα δεν θύμιζε χώρα η οποία βρίσκεται σε lockdown.

Το μέτρο λοιπόν που εξετάζεται και είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί άμεσα είναι να μπει λουκέτο στο μετρό. Να γίνει δηλαδή αναστολή των δρομολογίων μετά τις 6 εφόσον κριθεί απαραίτητο για συγκεκριμένες μέρες των εορτών.

Πρόκειται σίγουρα για ένα μέτρο το οποίο αν εφαρμοστεί θα προκαλέσει αντιδράσεις όμως πλέον έχει πέσει στο τραπέζι και αναμένεται άμεσα η απόφαση για το αν θα το δούμε άμεσα ή όχι.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top