0
Αλλαγές θα υπάρξουν στην βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά και στις μετακινήσεις των πολιτών από την ημέρα που θα ανοίξουν τα καταστήματα του λιανεμπορίου, όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος το πρωί της Τρίτης φιλοξενήθηκε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αποκάλυψε πως την Παρασκευή θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το τί θα ανοίξει και πότε.

Όπως είπε το SMS θα συνεχίσει να ισχύει, όμως θα επιτρέπεται η μετακίνηση από δήμο σε δήμο για αγορές σε καταστήματα που θα είναι ανοιχτά.

Αυτό, τόνισε, θα επιφέρει και αλλαγές στην βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας: «Αν ανοίξει το λιανεμπόριο, φυσικά θα χρειαστεί να γίνει προσαρμογή στο ωράριο νυχτερινής κυκλοφορίας, πρώτον γιατί μπορεί να διευρυνθεί το ωράριο, για να μην υπάρξει συνωστισμός, δεύτερον για να υπάρχει χρόνος να επιστρέψουν στα σπίτια τους οι καταναλωτές», είπε σχετικά.

Λογικά από τις 21:00 που είναι τώρα, θα πάει τουλάχιστον μέχρι τις 22:00 (μπορεί και αργότερα), προκειμένου άπαντες να μπορέσουν να επιστρέψουν σπίτι τους.

Μάλιστα, αναφορικά με τις παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ενδεχομένως να υπάρξει ειδική πρόβλεψη, λέγοντας: «Θα το δούμε όπως πλησιάζουμε, θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».

Αυτό που δεν θα επιτραπεί όμως, είναι οι μετακινήσεις σε άλλες περιφέρειες, κυρίως δε για όσους έχουν εξοχικά. Από τον κανόνα θα εξαιρεθούν εργαζόμενοι σε άλλες περιφέρειες και φοιτητές, αφού όπως είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, θα υπάρξει πρόβλεψη για επανένωση οικογενειών.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top