0
Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση των εμπόρων ναρκωτικών της Γκράβας περιλάμβαναν συχνά απειλές για ξυλοδαρμούς, και επιθέσεις που θα έφταναν τα θύματα μέχρι το νοσοκομείο.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν στρατηγείο τους το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, δεν δίσταζαν να απειλήσουν ότι θα ξυλοκοπήσουν άγρια όσους από τους «πελάτες» τους καθυστερούσαν να τους δώσουν τα χρήματα.

Το CNN Greece δημοσιεύει τηλεφωνικές συνομιλίες μελών της συμμορίας με αγοραστές ναρκωτικών όπου αποτυπώνονται οι απειλές τους για τα χρήματα που χρωστάνε.

Α. «Γιατί δε με πήρες εχθές να μου δώσεις τα λεφτά;

Β. «Τι;

A. «Γιατί δε με πήρες εχθές να μου δώσεις τα λεφτά; Ρε βλάκα Δευτέρα δεν είπαμε ρε φίλε»;

Β. «Δε σου είπα ότι θα σου δώσω όλα τα λεφτά».

Α. «Μου είπες θα μου δώσεις μερικά από αυτά».

Β. «Αλλά δεν έχω πληρωθεί ακόμη, αυτή την εβδομάδα πληρώνομαι, δεν σε γράφω ρε φίλε θα τα πούμε από κοντά».

Α. «Ρε φίλε με δουλεύεις; Τι θες, να έρθω και να σε χτυπήσω ρε φίλε, με δουλεύεις ρε βλάκα; Βγαίνεις από τα λόγια σου, με δουλεύεις ρε βλάκα, μου είπες θα μου δώσεις τα λεφτά δεν είσαι άντρας στα λόγια, τι θέλεις να έρθω τώρα να έρθω να σε δείρω και να σε σπάσω στο ξύλο, τι θες;

B. «Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο».

Α. «Ωραία τι θες, γιατί τα κάνεις αυτά μαζί μου, τι είμαι, κανένας μικρός; Θες να έρθω στο σπίτι σου να σε περιμένω και όταν βγεις να σου γάμ....ό,τι έχεις και δεν έχεις; Θες να σε κάνω να πας νοσοκομείο να δεις πώς είναι να σε κοροϊδεύουν, θες να σε πάω νοσοκομείο ρε βλάκα»;

Β. «Όχι ρε....».

Α. «Και πώς θα μου δώσεις τα λεφτά ρε γαμ.....νε; Μπάσταρδε εσύ, πώς θα μου δώσεις τα λεφτά; Αν δεν μου δώσεις τα λεφτά σου ορκίζομαι θα σε στείλω νοσοκομείο, στο ορκίζομαι στα κόκκαλα της θείας μου αλήθεια σου λέω, νοσοκομείο θα σε στείλω».

Ο «ταμίας» της συμμορίας τηλεφωνούσε και έδινε αυστηρά τελεσίγραφα για να κανονίσουν ένα ραντεβού και να εισπράξουν τα χρήματα από τα ναρκωτικά.

Α. «Άκουσέ με, στις 8 ώρα θα έχεις τα λεφτά, αλήθεια σου λέω, άμα δεν έχεις τα λεφτά ξέρεις τι θα γίνει, οκτώ η ώρα θα έχεις τέσσερα κατοστάρικα το λιγότερο.

Β. «Πού να τα βρω;

Α. «Δε με ενδιαφέρει ρε φίλε πρόβλημα σου».

Β. «Δεν είχα».

Α. «Τι δεν είχες ρε βλάκα, τι δεν είχες; Μέχρι τις οχτώ το απόγευμα θα έχεις τουλάχιστον 400€. Βρες τα, δε με ενδιαφέρει τι θα κάνεις, γεια».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top