0
Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας της νεαρής Αστυνομικού της Δίωξης Ναρκωτικών, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά την προηγούμενη Παρασκευή, όταν κατά την διάρκεια παρακολούθησης Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών, αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα έπεσε πάνω στην μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνάδελφος της νεαρής Αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η αστυνομικός ξύπνησε από το τεχνητό κώμα, καθώς έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και φαίνεται πως ανταποκρίνεται αρκετά καλά, όσον αφορά στην επαφή της με το περιβάλλον. Μάλιστα, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της, καθώς φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για την ζωή της και πλέον οι γιατροί δίνουν μάχη, προκειμένου να αποκαταστήσουν πλήρως το σύνολο των λειτουργιών της αστυνομικού της Δίωξης Ναρκωτικών.

Η ίδια, μαζί με έμπειρους συναδέλφους της, την προηγούμενη Παρασκευή (04.12.2020), λίγο πριν από το τροχαίο ατύχημα που υπέστη, ετοίμαζαν επιχείρηση σύλληψης ενός 54χρονου Αλβανού, ο οποίος θεωρείται από τις Αρχές ως ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές κοκαΐνης και χασίς στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top