0
Το Γολγοθά της εξακολουθεί να ανεβαίνει η 34χρονη Ιωάννα, το τραγικό θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Προ ημερών υποβλήθηκε στο όγδοο χειρουργείο, το σημαντικό ωστόσο είναι ότι η όρασή της αποκαθίσταται. Η γυναίκα που κατηγορείται ότι την περιέλουσε με το καυστικό υγρό εξακολουθεί να κρατά κλειστό το στόμα της, συγγενής της ωστόσο που μίλησε αποκλειστικά στο Mega αμφισβητεί όσα λέγονται.

Μία ημέρα μετά την οργισμένη αντίδραση της 34χρονης Ιωάννας για τη στάση που κρατά η γυναίκα που της επιτέθηκε και της άλλαξε για πάντα τη ζωή, συγγενής της 35χρονης, υποστηρίζει ότι δεν είναι όλα αληθή απ’ όσα ακούγονται.

«Από τις 11 Ιουνίου που έχει συλληφθεί έχουμε ακούσει πάρα πολλά ψευδή στοιχεία και σχόλια και εξυπηρετούν άγνωστα συμφέροντα. Το τι ισχύει και τι όχι θα το μάθουμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Είναι λυπηρό αυτό που έχει συμβεί, οφείλουμε όμως όλοι να δείξουμε σεβασμό απέναντι στο δράμα που βιώνουν και οι 2 οικογένειες… θα περιμένουμε να εμφανιστούν όλα τα στοιχεία της δικογραφίας για να πάει προς απολογία.»

Και αυτά την ώρα που η Ιωάννα που συνεχίζει να ανεβαινει τον γολγοθα της εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η κατηγορούμενη ήθελε να τη σκοτώσει.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί ψάχνουν εξονυχιστικά για πρόσωπα κλειδιά που ενδέχεται να βοήθησαν την 35χρονη τόσο στην προμήθεια του καυστικού υγρού όσο και στην τελική οργάνωση του σατανικού σχεδίου της.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top