0
Δύο δις ευρώ με διαδικασίες ΕΞΠΡΕΣ για δύο προγράμματα των ΕΔ! Τη Δευτέρα η κυβέρνηση και το ΥΠΕΘΑ φέρνει στη Βουλή, χωρίς κανένας να ΄χει ενημερωθεί, το πρόγραμμα για τη δημιουργία αεροπορικού κέντρου εκπαίδευσης στην Καλαμάτα, το οποίο δίνουν απ΄ αυθείας σε ισραηλινή εταιρεία, με κόστος 1,3 δις ευρώ ,για 20 χρόνια! Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν τα χρήματα είναι περισσότερα από άλλες προτάσεις που υπάρχουν και οι παροχές λιγότερες!

Επιπλέον “περνάνε” ακόμη 700 εκατομμύρια για τον εκσυγχρονισμό παλαιότερων F-16, τα οποία είχαν μείνει εκτός του προγράμματος εκσυγχρονισμού των 84 μαχητικών αεροσκαφών!

Πως προχώρησαν οι “διαδικασίες”;

Τετάρτη πρωί πέρασαν τα 2 δις από το Ανώτατο Αεροπορικό Συμβούλιο, το απόγευμα πέρασαν από ΣΑΓΕ και το βράδυ πήγαν στη ΓΔΑΕΕ, όπου ξημερώματα Πέμπτης πέρασαν από επιτροπές…Τη Δευτέρα φέρνουν το “πακέτο” των 2 δις στη Βουλή!

Γιατί τόση βιασύνη; Πως κατέληξαν στην απόφαση να πάρουν οι ισραηλινοί και την Καλαμάτα; Γιατί επεκτείνουμε τον εκσυγχρονισμό των F-16, όταν ετοιμαζόμαστε να παραλάβουμε μία μοίρα αεροσκαφών Rafale;


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top