0
Μέχρι και σε αγροικία έκανε έφοδο η αστυνομία, πιάνοντας επ' αυτοφώρω άτομα σε στάνη να το έχουν... στρώσει, παίζοντας χαρτιά, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα τρία μασούρια εκρηκτικής ύλης και περισσότερα από 100 μέτρα φυτίλι!

Παρότι η συντριπτική πλειοψηφία τήρησε τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού ανήμερα τα Χριστούγεννα, αλλά και την παραμονή, δεν έλειψαν τα ευτράπελα...

Με την παρουσία δικαστικών λειτουργών, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε εφόδους σε σπίτια, μετά από καταγγελίες για τη διενέργεια πάρτι με συμμετοχή πολλών ατόμων. Σε 10 από αυτά, δε, τουλάχιστον σε Ιόνιο και Στερεά Ελλάδα, όπως αναφέρει το MEGA, αστυνομικοί πέρασαν και χειροπέδες.

Από όλες τις περιπτώσεις, ωστόσο, που καταγράφηκαν, μία προκαλεί, πραγματικά, μεγάλη εντύπωση.

Στον Άγιο Λέοντα Ζάκυνθου, λοιπόν, η αστυνομία έκανε έφοδο σε αγροικία, πιάνοντας επ' αυτοφώρω άτομα σε στάνη να το έχουν... στρώσει, παίζοντας χαρτιά, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, εννέα άτομα εντοπίστηκαν να παίζουν χαρτιά, παραβιάζοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί προχωρήσαν σε συλλήψεις όλων των ατόμων, ενώ παρών στην επιχείρηση ήταν και εισαγγελέας. Το πρόστιμο στον ιδιοκτήτη ήταν 3.000 ευρώ, ενώ 300 ευρώ, τόσο για άσκοπη μετακίνηση όσο και για μη χρήση μάσκας, επιβλήθηκαν σε εννέα άτομα. Εντύπωση προκαλεί, όμως και κάτι ακόμα: Το γεγονός ότι βρέθηκαν τρία μασούρια εκρηκτική ύλης και περισσότερα από 100 μέτρα φυτίλι στην αγροικία!

Σε κορωνοπάρτι βρέθηκαν μέχρι και... όπλα!

Από εκεί και πέρα, στην Κεφαλονιά, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, έγινε καταγγελία στην τοπική αστυνομία, που ανέφερε πως σε σπίτι στο Αργοστόλι είναι συγκεντρωμένα 35 άτομα. Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί μαζί με δικαστικό λειτουργό, που άναψε το «πράσινο φως» για έφοδο.

Οι αρχές προχωρήσαν σε δύο συλλήψεις: Του ιδιοκτήτη, στον οποίο επέβαλλαν και το πρόστιμο των 3.000 ευρώ και ενός ακόμη ατόμου, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σε έξι ακόμη άτομα επέβαλαν 300 ευρώ πρόστιμο, ενώ κατά τη διάρκεια των ελέγχων στο σπίτι βρέθηκαν και τρία όπλα με δεκάδες σφαίρες!

Τα πρόστιμα για παράνομα πάρτι στο Ιόνιο συνεχίστηκαν στη Λευκάδα. Η αστυνομία στις 4 μετά τα μεσάνυχτα διαπίστωσε ότι σε σπίτι της περιοχής υπήρχαν συγκεντρωμένα άτομα. Από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και επιβλήθηκε πρόστιμο σε πέντε ακόμη άτομα.

Στη νέα Λάμψακο περιπολία της αστυνομίας εντόπισε συγκεντρωμένα άτομα σε σπίτι. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν 3.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ στα δέκα άτομα που βρισκόταν στο διαμέρισμα και έπαιζαν χαρτιά 300 ευρώ.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top