0
«Δήθεν γιορτή» τα Χριστούγεννα… “Γκάφα ολκής” από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια ο οποίος χαρακτήρισε τα Χριστούγεννα «Δήθεν γιορτή» κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Ο Υπουργός Υγείας έκρουσε μάλιστα καμπανάκι για την «ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση στην Κοζάνη», αλλά και στη Δυτική Αττική, οι οποίες αποτελούν αντικείμενο συνεδρίασης της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων αυτή την ώρα.

Ωστόσο, παρά το όσα, μείζονος σημασίας είχε να πει κατα την διάρκεια της ενημέρωσης επισκευάστηκαν από την δήθεν γιορτή των Χριστουγέννων!


Τη δεδομένη στιγμή στην Ελλάδα διεξάγεται ένας άτυπος πόλεμος κατά της χριστιανοσύνης με τους πιστούς να διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των εκκλησιών, ενώ την ίδια στιγμή τζαμιά και συναγωγές παραμένουν ανοιχτά και την κυβέρνηση της ΝΔ να επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου γι αυτή και υπομονής για τους Έλληνες που περιμένουν καρτερικά το άνοιγμα των εκκλησιών.

Για τον υπουργό υγείας μπορεί να είναι μια δήθεν γιορτή, αλλά, προς ενημέρωση του ιδίου επειδή διατηρεί ένα θεσμικό ρόλο, οφείλουμε να τον ενημερώσουμε πως τα χριστουγεννα, γιορτάζεται και η εορτή των Φώτων που περικλείονται σε αυτά και αποτελούν την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά γίνεται φανερή η περιδεή άποψη των Κυβερνώντων προς τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top