0
«Καταγγελία για ρητορική μίσους και προσβολή της αξιοπρέπειας του κοινού από δημοσιογράφο που εκτόξευε ύβρεις παροτρύνοντας ουσιαστικά παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ασθενών με τη φράση: 

«Με το ζόρι στη σειρά και εμβολιασμός»! Απόσπασμα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα», που προβλήθηκε στις 22.11.2020 και ώρα 10:00 στο ΣΚΑΪ.

– Και τώρα που θα σου λέει ο άλλος: «Δεν κάνω εμβόλιο εγώ, μεγάλε»! Τι να τον κάνουμε αυτόν;

– Με τον κάθε βλαμμένο και ηλίθιο που έχουμε μπροστά μας και τον κάθε ηλίθιο ότι δεν θα κάνει εμβόλιο; Με το ζόρι! Με το ζόρι στη σειρά και εμβολιασμός!

Ο παραπάνω διάλογος μεταξύ δημοσιογράφων σε εκπομπή μεγάλου καναλιού εξωτερικεύει ρητορική μίσους που στοχοποιεί όχι μόνο όποιον έχει διαφορετική γνώμη για μάσκες και εμβόλια, αλλά, ουσιαστικά, προτείνοντας με απολυτότητα κι αυταρχισμό μια πολιτική που θα παραβίαζε τα θεμελιώδη παγκόσμια δικαιώματα των ασθενών που προϋποθέτουν την προηγούμενη ενημέρωση/συναίνεση του ασθενή πριν απ΄οποιαδήποτε ιατρική πράξη στο σώμα τους.

Δείτε τον διάλογο του Δημήτρη Καμπουράκη με τον Άρη Πορτοσάλτε, με τον δεύτερο να υποστήριζει με σθένος τον υποχρεωτικό εμολιασμό, λέγοντας χαρακτηριστικά και με επιμονή για όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο: «Με το ζόρι. Με το ζόρι στη σειρά και εμβολιασμός»:
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top