0
Τα νέα εξατομικευμένα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού που ανακοίνωσε το βράδυ υπουργείο Πολιτικής Προστασίας αργά το βράδυ φέρνουν ανατροπή και επιτρέπουν τη διεξαγωγή μόνο των ευρωπαϊκών αγώνων. Κανονικά το ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν, στον αέρα το Άρης - ΑΕΚ και το εξ' αναβολής Άρης - Ηρακλής στο μπάσκετ.

Ανατροπή στις αθλητικές δραστηριότητες φέρνουν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για τη Θεσσαλονίκη, από το πρωί της Τρίτης 3/11 και για τις επόμενες 14 ημέρες.

Η περιοχή όπως και οι Σέρρες έχουν μπει σε κατάσταση συναγερμού και για τις συγκεκριμένες περιοχές - γκρι ζώνες ανακοινώθηκαν νέα μέτρα «εξατομικευμένα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού» όπως αναφέρονται χαρακτηριστικά στα οποία σε ότι αφορά τον αθλητισμό προβλέπουν τα εξής:

- Αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας

- Επιτρέπεται ατομική άσκηση ΜΟΝΟ σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους χωρίς προπονητή

- Αναστέλλονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής οι αγώνες της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου Super League, και της Α1 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης Basket League ενώ επιτρέπονται ΜΟΝΟ οι ευρωπαϊκοί αγώνες Champions League, Europa League, Euroleague, BCL σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα των UEFA, FiBA, Euroleague.

Αυτό σημαίνει, ότι αν δεν αλλάξει κάτι, για τις επόμενες 14 ημέρες, και παρά την εξαίρεση που υπήρχε για τη Super League και την Basket League και η οποία επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη μόνο ευρωπαϊκοί αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

- Για το ποδόσφαιρο λοιπόν, είναι στον αέρα ο αγώνας του Άρη με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 8/11 για τη Super League ενώ στη συνέχεια είναι προγραμματισμένη η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής και το επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι στη συμπρωτεύουσα είναι στις 22/11 στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννενα.

- Οι αγώνες της Basket League δεν έχουν οριστεί ακόμη αλλά για την Τετάρτη 4/11 είναι προγραμματισμένο το εξ' αναβολής Άρης - Ηρακλής που είναι και αυτό στον αέρα.

- Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν την Πέμπτη 5/11 για το Europa League θα γίνει κανονικά αφού οι ευρωπαϊκοί αγώνες εξαιρούνται της αναστολής.

Το απόσπασμα των νέων μέτρων:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top